Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Liposukcija trebuha po porodih 3.11.2008 18:32:20
|
|
|
|
nadya
|
Na liposukcijo se splača (če maš pač namen) it, če ne misliš met več otrok. Drugače pa moraš potem tudi precej paziti na prehrano in redno telovadbo, ker drugače boš spet na istem. Kakšne so cene ne vem, liposukcijo ti pa naredijo lepotni kirurgi, naprimer v Lj. kliničnem centru dela dr. Planinšek in ostali, na obali imaš dr. Fabjana. Mislim pa da bo najboljš, če pokličeš na kakšno kliniko kjer te povabijo na posvet in ti tudi vse razložijo, slabe in dobre strani posega.
|
|
|
|
RE: Liposukcija trebuha po porodih 3.11.2008 21:15:30
|
|
|
|
Tejči
|
Znanka je bila na posvetu v Rožni dolini..predračun 4700 €, če bi vse potekalo brez zapleteov, drugače še dražje. Moj nasvet, 10 kg ni toliko, da se ne bi dalo spraviti dol..pa še veliko bolj zdravo je..operacija je le operacija..a ne?
|
|
|
|
RE: Liposukcija trebuha po porodih 3.11.2008 23:19:11
|
|
|
|
lelaval
|
Moj nasvet, 10 kg ni toliko, da se ne bi dalo spraviti dol..pa še veliko bolj zdravo je..operacija je le operacija..a ne? Se podpišem.
|
|
RE: Liposukcija trebuha po porodih 4.11.2008 8:01:18
|
|
|
|
janapan
|
1300 - 4500...saj vem da tolk pač stane....punca jaz bi šla za tak dnar rajš na eno lepo potovanje za kilograme dol spravt pa se vpiši v fitnes, vsak dan 1 uro za tri mesce mal se izogibaš cukru in kruhu...in boš vidla da boš kot manekenka.....
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.