Liposukcija trebuha po porodih (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

Anonimen1 -> Liposukcija trebuha po porodih (3.11.2008 16:51:18)

Zanima me, koliko bi to stalo, po porodih mi je ostalo cca 10 kg ki jih nikakor ne morem spraviti dol. V Žurnalu sem brala, da pribiložno 1300 evrov stane. Je šla že katera, so bolečine? Kdo to dela?

nadya -> RE: Liposukcija trebuha po porodih (3.11.2008 18:32:20)

Na liposukcijo se splača (če maš pač namen) it, če ne misliš met več otrok. Drugače pa  moraš potem tudi precej paziti na prehrano in redno telovadbo, ker drugače boš spet na istem. Kakšne so cene ne vem, liposukcijo ti pa naredijo lepotni kirurgi, naprimer v Lj. kliničnem centru dela dr. Planinšek in ostali, na obali imaš dr. Fabjana.
Mislim pa da bo najboljš, če pokličeš na kakšno kliniko kjer te povabijo na posvet in ti tudi vse razložijo, slabe in dobre strani posega.

Tejči -> RE: Liposukcija trebuha po porodih (3.11.2008 21:15:30)

Znanka je bila na posvetu v Rožni dolini..predračun 4700 €, če bi vse potekalo brez zapleteov, drugače še dražje. Moj nasvet, 10 kg ni toliko, da se ne bi dalo spraviti dol..pa še veliko bolj zdravo je..operacija je le operacija..a ne?

lelaval -> RE: Liposukcija trebuha po porodih (3.11.2008 23:19:11)

Moj nasvet, 10 kg ni toliko, da se ne bi dalo spraviti dol..pa še veliko bolj zdravo je..operacija je le operacija..a ne?

Se podpišem.

janapan -> RE: Liposukcija trebuha po porodih (4.11.2008 8:01:18)

1300 - 4500...saj vem da tolk pač stane....punca jaz bi šla za tak dnar rajš na eno lepo potovanje za kilograme dol spravt pa se vpiši v fitnes, vsak dan 1 uro za tri mesce mal se izogibaš cukru in kruhu...in boš vidla da boš kot manekenka.....

blaža -> RE: Liposukcija trebuha po porodih (4.11.2008 8:37:34)

Evo jaz sem se po drugem porodu pred par meseci lotila ločevalne in sem v treh mesecih dala dol 10 kil. V treh mesecih si torej prišparaš veliko denarja, pa še okrevanje po operaciji ni potrebno, raje ga pol porabiš za kaj drugega. Malo dobre volje, pa bo šlo. tudi če greš na liposukcijo, se boš morala še naprej pazit. Ravno tako kot po končani dijeti.

Stran: [1]