Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Likalnik in vodni kamen 14.7.2007 22:54:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem enkrat nalila notri tisto kupljeno zadevo, ki je prav za to. Pa sem uničila likalnik in še kakšno coto zraven. Pa še skoraj zadušila sem se ob vdihavanju tistega nagnusnega zraka, ki puhti ven, ko naliješ zadevo notri. Iz lilalnika je po tem teklo neko črno sranje, pa seveda ne zmerom, ampak samo takrat, ko sem likala ovratnik kakšne bele bluze ... Jaz bi na tvojem mestu pustila pri miru.
|
|
|
|
RE: Likalnik in vodni kamen 15.7.2007 9:42:28
|
|
|
|
bamby
|
Če je likalnik tak, da lahko vanj vlivaš vodo kar izpod pipe, potem ima sigurno tudi ****cijo samoočiščevanja. Drugače si ga pa tudi sama polomila, ker bi morala vanj dat destilirano vodo. Kako bi drugače to očistila, nimam pojma . Dokler dela, ga uporabljat, potem pa novega.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.