Likalnik in vodni kamen (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

Maggie -> Likalnik in vodni kamen (14.7.2007 22:52:23)

Kako se da kamen očistiti iz likalnika? Se ga sploh da? Sem poskušala s kisom, pa ni v redu, ker para še kar ne gre ven, tako kot bi morala.

Anonimen -> RE: Likalnik in vodni kamen (14.7.2007 22:54:23)

Jaz sem enkrat nalila notri tisto kupljeno zadevo, ki je prav za to. Pa sem uničila likalnik in še kakšno coto zraven. Pa še skoraj zadušila sem se ob vdihavanju tistega nagnusnega zraka, ki puhti ven, ko naliješ zadevo notri. Iz lilalnika je po tem teklo neko črno sranje, pa seveda ne zmerom, ampak samo takrat, ko sem likala ovratnik kakšne bele bluze ... Jaz bi na tvojem mestu pustila pri miru.

bamby -> RE: Likalnik in vodni kamen (15.7.2007 9:42:28)

Če je likalnik tak, da lahko vanj vlivaš vodo kar izpod pipe, potem ima sigurno tudi ****cijo samoočiščevanja. Drugače si ga pa tudi sama polomila, ker bi morala vanj dat destilirano vodo.
Kako bi drugače to očistila, nimam pojma [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Dokler dela, ga uporabljat, potem pa novega.

anajmad -> RE: Likalnik in vodni kamen (15.7.2007 16:37:34)

Jst dam čisti kis (za vlaganje). Počakam ,da se segreje in kis vlijem ven. Potem seveda splahnem s čisto vodo. Po čiščenju za prvo likanje dam notri odišavljeno destilirano vodo,da ne smrdijo cote po kisu. To mi je povedal en serviser pred parimi leti. Lahko pa daš tudi mal citronke in vodo,ti naredi isto,samo da ne smrdi tako.

Stran: [1]