|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Letna spalna vreča
29.4.2013 8:45:47   
sover
Pozdravljeni,

kje bi lahko ugodno dobila letno spalno vrečo z minimalno polnila ali celo brez? Potrebujem za velikost 100-110 cm.
Povsod dobim samo zimske oz. debelo polnjene, ki so našemu zdaj že prevroče.

Hvala vnaprej.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Letna spalna vreča
29.4.2013 12:17:42   
zaspancek1
Mi smo jih kupili tule. So pa to samo platnene spalne vreče (te poletne) in če pokličeš, ti povedo, kaj imajo na zalogi oz. ti jo pač naredijo, če je nimajo.

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.4.2013 15:08:16   
Katy78
Meni jo je naredila sestrična, in sicer iz navadne rjuhe (ne jogi), ki jih je mami še imela. Za poleti je super. Če imaš kje za dobit navadno rjuho, te po moje pride ceneje, če jo daš sešiti šivilji kot pa da jo kupuješ. Ali pa če znaš sama šivat. user posted image Drugače pa vreč, tankih kot rjuha, jaz nisem nikjer našla.

(odgovor članu zaspancek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.4.2013 21:28:23   
Urska09
Podjetje Unimark izdeluje spalne vreče po naročilu vseh velikosti (tudi za večje otroke), s polnilom ali brez, z rokavi (tudi snemljivimi) ali brez. Niso pa ravno poceni. Pred enim letom sem dala 40€ za eno.

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.4.2013 13:19:42   
ThinkPink
Jaz sem že pred leti kupila v H&M za cca. 15 eur. Zdaj jo ima že tamali, pa je še zmerom kot nova.

(odgovor članu Urska09)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.5.2013 13:44:05   
izl555
Včeraj sem jo kupila v Baby Centru. So imeli pa samo eno tanko, in sicer velikosti 110 cm. No še dobro, da sem vsaj to dobila. Prej sem šla pogledat še v CA, HM in Pikapolonico in nikjer nimajo nič oz. samo debele ali premajhne.
Lp

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?