Letna spalna vreča (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

sover -> Letna spalna vreča (29.4.2013 8:45:47)

Pozdravljeni,

kje bi lahko ugodno dobila letno spalno vrečo z minimalno polnila ali celo brez? Potrebujem za velikost 100-110 cm.
Povsod dobim samo zimske oz. debelo polnjene, ki so našemu zdaj že prevroče.

Hvala vnaprej.

zaspancek1 -> RE: Letna spalna vreča (29.4.2013 12:17:42)

Mi smo jih kupili tule. So pa to samo platnene spalne vreče (te poletne) in če pokličeš, ti povedo, kaj imajo na zalogi oz. ti jo pač naredijo, če je nimajo.

Katy78 -> RE: Letna spalna vreča (29.4.2013 15:08:16)

Meni jo je naredila sestrična, in sicer iz navadne rjuhe (ne jogi), ki jih je mami še imela. Za poleti je super. Če imaš kje za dobit navadno rjuho, te po moje pride ceneje, če jo daš sešiti šivilji kot pa da jo kupuješ. Ali pa če znaš sama šivat. [sm=smiley1.gif] Drugače pa vreč, tankih kot rjuha, jaz nisem nikjer našla.

Urska09 -> RE: Letna spalna vreča (29.4.2013 21:28:23)

Podjetje Unimark izdeluje spalne vreče po naročilu vseh velikosti (tudi za večje otroke), s polnilom ali brez, z rokavi (tudi snemljivimi) ali brez. Niso pa ravno poceni. Pred enim letom sem dala 40€ za eno.

ThinkPink -> RE: Letna spalna vreča (30.4.2013 13:19:42)

Jaz sem že pred leti kupila v H&M za cca. 15 eur. Zdaj jo ima že tamali, pa je še zmerom kot nova.

izl555 -> RE: Letna spalna vreča (3.5.2013 13:44:05)

Včeraj sem jo kupila v Baby Centru. So imeli pa samo eno tanko, in sicer velikosti 110 cm. No še dobro, da sem vsaj to dobila. Prej sem šla pogledat še v CA, HM in Pikapolonico in nikjer nimajo nič oz. samo debele ali premajhne.
Lp

Stran: [1]