|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Leclerc in blagajna za nosečnice, pt. 2
9.8.2005 11:09:15   
2ursae
živjo,

če se še spomnite, sem pred časom jamrala o dolgi vrsti pred blagajno za nosečnice. No, danes sem s strani Leclerca dobila domov pisno pojasnilo in opravičilo.

Moram reči, da sem kar zadovoljna, ko vidim, da so dejansko pogledali mojo pritožbo in se potrudili poslati pismo :bravo::bravo:.

pozdravček :muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
9.8.2005 11:27:10   
taška30
Za hitro blagajno sem že slišala, za blagajno za nosečnice pa še ne :)-
Kaj to res obstaja? No, če res, zelo pohvalno, jaz bi sicer imela še tisto za mamice (družine) z otročki v vozičkih.
Lp

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.8.2005 11:58:24   
babylove
Prednostna blagajna je ponavadi skupaj za nosečnice, mame z majhnimi otroki in invalide.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.8.2005 12:06:12   
ameli
:bravo::bravo::bravo::bravo: ti si pa neverjetna. Če bi bili vsi bolj aktivni in bi se tudi dejansko pritožili, ko nas kaj muči, bi nam bilo vsem lepše.
Eno :rozica: zate.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.8.2005 12:24:44   
Teya
jaz sem pa "malo" bolj firbčne sorte:ups: in me full zanima, kakšno je bilo POJASNILO.....opravičilo si predstavljam, ma pojasnilo????

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.8.2005 12:39:25   
2ursae
veš kaj so napisal - da je ta posebna blagajna prvotno namenjena tem osebam in če je gužva, lahko tam kupujejo tudi druge stranke. Ko pa pride do blagajne nosečnica/ invalid, pa jo/ga mora blagajničarka spustit naprej.
Opravičili so se, ker blagajničarka tega ni storila. Dodali so, da bodo zaposlene ponovno opozorili na to pravilo.

Moram priznat, da nisem vedela, da drugi lahko tudi kupujejo na tej blagajni - ne vem, kaj ti pomaga tovrstna prednost, če pa majo vsi pred tabo že vse naloženo na traku. Itak moraš počakat, da se izprazni...:zmeden:

pozdravček :muca:

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.8.2005 13:01:14   
Gina
Jaz sem bila včeraj po par mesecih v Eleclercu in bila sem druga na blagajni. Prvemu je tistih par reči računala več kot 5 minut, nakar je meni računala tako počasi, da niti v tušu česa takega še nisem doživela, kjer so tudi precej slow motion. Nakar je narobe odtipkala eno kodo - meni v škodo, (ne vem, če ne nalašč),pa sem jo opozorila, da ni prava cena, pa je morala klicat, da so ji prišli stornirat. Skratka, trajalo je 10 minut, da je gospodična odpravila enega kupca. Vsakič mislim kaj napisat, pa vsakič grem raje domov. Imajo fajn ponudbo, ampak čisto na vseh blagajnah se vedno načakaš. Pri nas v Mercatorju bi v tem času prišla cela množica ljudi na vrsto, pa tudi dražje ni nič. Tako da me najbrž spet dolgo ne bo tja.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.8.2005 13:02:18   
Anonimen
:bravo::bravo::bravo: 2ursae! Ampak tvoj zadnji argument je pa tudi dober. Od takrat, ko si pisala, še nisem šla tja, ampak ko bom šla, bom še zlasti, če me ne bojo spustli naprej, šla napisat pritožbo in bom nekak vpletla tudi ta tvoj argument.

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
9.8.2005 13:30:08   
violinski
Nisem zasledila, kdaj ste se o tem pogovarjale, lahko pa povem svojo izkušnjo:

Opazila sem, da obstaja ta blagajna in se kot že kar visoko noseča postavila v vrsto. Malo sem 'jamrala', da kako to, da drugi napisa ne opazijo, ampak ni bilo hudega, pred mano sta bili samo dve stranki (s precej polnimi vozički).

Ko je ena stranka zaključila, sem opazila, da mi blagajničarka maha. Pogledam za seboj, da vidim, komu maha (komično, če za tabo ne stoji nobeden) ona pa pravi, da maha meni, če želim, naj stopim naprej. Ker je pred mano stala le družinica z enim vozičkom, in ker sem se počutila v redu, sem ji odmahala, naj kar oni opravijo svoje, saj vem, da je malim otrokom težje čakati na blagajni, kot meni.

Se pravi, če bi želela, bi imela prednost.

Blagajne za nosečnice se pojavljajo v veliko trgovinah v Belgiji, Carrefour (to je veriga trgovin ala Mercator) ima celo parkinge za nosečnice in mlade mamice z vozički, ti parkingi so takoj zraven parkingov za invalide (blizu vhoda) in so obarvani roza ter označeni z dudo :))

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.8.2005 13:33:45   
Seven*
Za mamice z vozicki ima parking tudi IKEA v svoji garazni hisi. Ti parkingi so dosti sirsi in VEDNO prazni. Se vidi, da smo se vedno BALKANCI. :((:((:((:((

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.8.2005 13:36:23   
Anonimen
A pa je ta garaža brezplačna, Seven? Lahko tudi nosečke tam parkiramo? Saj ne mislim na placih za mamice z vozički, ampak če so še drugi placi. Midva greva jeseni v Ikeo, pa bom že kar trebušasta.:)-

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
9.8.2005 13:39:35   
Seven*
Brezplacna. Seveda. Je pa spodaj pod IKEO.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.8.2005 14:24:24   
Anonimen
Tudi, če bi narisali parklplace za nosečke, bi tam vsi po vrsti parkirali. Mogoče so pa 120 kilski 50letni moški tudi noseči:)-:)-:)-:)-:)-. Glede na naše obnašanje in netolerantnost bomo vedno "balkanci" (čeprav tega izraza ne maram, ker je žaljiv do prebivalcev Balkana, pač ne moremo vseh metati v isti koš). Sem pa zadnjič enega tako lepo osramotila v Mercatorju, ko je povsem čil in zdrav parkiral na prostoru za invalide in sem potem na ves glas rekla, glejte to je pa mentalni invalid. Je bil tak smeh na parkirišču, da se je tip fajn hitr zgubil v množici. Seveda avta ni odmaknil, mogoče bo pa drugič vseeno malo pomislil, preden bo parkiral.

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
9.8.2005 14:37:57   
ninocka
Jst tud ze skoz govorim, da bi mogli met tudi parkinge za nosecnice ali mamice z dojencki. Men more moj :love: vedno preden zavije na parking ustavt, da grem jst iz avta, ker ce je na vsaki strani parkiran avto, na zalost s tem ogromnim trebuhom, ne morem ven iz avta zlest. Se huj je pa ce se kama peljem - vedno probam parkirat tko, da je na voznikovi strani ful placa, ker drugac sam s trebuhom drgnem po vseh avtih.

Je pa tko, da bi sigurno na teh parkplacih vedno parkirali vsi ostali, sam nosecnice ne :( .
Pred cityparkom (zgornji stuk) so parkingi za invalide vedno polni, pa se enkrat nisem vidla avta, ki bi imel nalepko in bil upravicen do tega parkirisca :grrr: :grrr:. Tisto opozarjanje po zvocniku (da mestno redarstvo organizira odvoz nepravilno parkiranih vozil) se mi zdi pa tud BZ, ker do zdaj nisem vidla se nobenga mestnega redarja tam (pa sem v CP vsak dan!) :(.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.8.2005 17:24:57   
SILVA
Jaz sem pa včeraj videla da je mestno redarstvo pred CP z vleko odpeljalo vse avtomobile,ki so bili parkirani na parkingu za invalide in do tega niso bili opravičeni.
Je bilo pa zunaj na parkingu,ne v avtohiši.Tako da nekaj se pa le dogaja.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.8.2005 19:12:25   
pika**
Ko sem bila še :nosecka: se mi je zgodilo, da sta mi pred nosom pripeljala na blagajno v Leclercu dva zeeeeeeeeelo zdrava mlajša upokojenca s prepolnim vozičkom. Sem kar na glas rekla, gospe, da me zelo zanima, kdaj ima rok. Ji je bilo res nerodno. Pol jima je pa kar blagajničarka rekla, da lahko ostaneta, ker ni bilo nikogar za njima. Je pa prejšnji teden tudi upokojencema - kakšno naključje???? brala v Leclercu blagajničarka kozje molitvice, ker sta poln vagn spraznila na pultu , kjer je rezervirano za do 5 artiklov. Ostale blagajne so bile namreč zasedene s krajšimi vrstami. Sicer pa, a ni smisel teh posebnih blagajn prav v tem, da se nosečkam, invalidom , mamicam z otročki olajša čakanje na blagajni !!!!:sloncek::sloncek::sloncek:

O parkiranju na prostorih za invalide pa ........
Mercator v Grosupljem - groooooooza!!! Pa še na dovozni cesti parkirajo in nihče nič ne reče, ker se verjetno bojijo, da bodo tistih par pijančkov, ki že zjutraj čepijo v bifeju zgubili!!!!
Upam, da bo zdaj kaj boljše, ko gradijo novo parkirišče.:zmeden2:

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.8.2005 21:20:42   
kofetek2010
šoping center v Celovcu ima tudi parkplace za vozila z otroci :bravo: še nekje vedo, da če hočeš otroka iz avta spravit moraš imeti vrata čisto odprta :)

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?