violinski -> Leclerc in blagajna za nosečnice, pt. 2 (9.8.2005 13:30:08)
|
Nisem zasledila, kdaj ste se o tem pogovarjale, lahko pa povem svojo izkušnjo: Opazila sem, da obstaja ta blagajna in se kot že kar visoko noseča postavila v vrsto. Malo sem 'jamrala', da kako to, da drugi napisa ne opazijo, ampak ni bilo hudega, pred mano sta bili samo dve stranki (s precej polnimi vozički). Ko je ena stranka zaključila, sem opazila, da mi blagajničarka maha. Pogledam za seboj, da vidim, komu maha (komično, če za tabo ne stoji nobeden) ona pa pravi, da maha meni, če želim, naj stopim naprej. Ker je pred mano stala le družinica z enim vozičkom, in ker sem se počutila v redu, sem ji odmahala, naj kar oni opravijo svoje, saj vem, da je malim otrokom težje čakati na blagajni, kot meni. Se pravi, če bi želela, bi imela prednost. Blagajne za nosečnice se pojavljajo v veliko trgovinah v Belgiji, Carrefour (to je veriga trgovin ala Mercator) ima celo parkinge za nosečnice in mlade mamice z vozički, ti parkingi so takoj zraven parkingov za invalide (blizu vhoda) in so obarvani roza ter označeni z dudo :))
|
|
|
|