Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Lasersko odstranjevanje dlak 3.11.2008 14:08:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi prilepila še eno moje vprašanje: Kako je pri hormonskih težavah? Je lasersko odstranjevanje smiselno oz. je uspešno?
|
|
|
|
RE: Lasersko odstranjevanje dlak 3.11.2008 15:09:26
|
|
|
|
159lila
|
Jaz ravno hodim na laser.Itak imam že ful dlak pa so mi med nosečnostjo še ful zrastle po obrazu. Zdaj sem bila dvakrat,prvič so mi naredili test in je bilo 45EUR,drugič je bilo pa 62EUR.Se pa že zdaj ful pozna jih je ful manj.Presnete dlake sovražim jih.
|
|
|
|
RE: Lasersko odstranjevanje dlak 3.11.2008 15:10:12
|
|
|
|
Ayo
|
Jaz lahko dam kaksno informacijo o lasarskem odstranjevanju dlak. Sama sem sla na to variano lani, na bradi, pod popkom in okrog bradavic. Bila sem mislim ene 3x, 4x. Lahko potrdim ocitno razliko, po 1. postopku so dlake porabile vsaj 2x toliko casa da so ponovno zrasle, pol manj jih je bilo in vsaj za polovico tanjse so bile. po vsakem postopku je bil napredek (mislim da priporocajo vsaj 3), dokler jih resnicno ni bilo vec. Je pa res, da sem vmes zanosila in ugotovila, da hormonske spremembe tudi vplivajo na (ne)rast dlak. Meni so se spet pojavile, ko sem nehala dojit, ampak jih je ocitno manj. Tako da bom spet sla. Po moje ti laser ne odstrani za vedno, za nekaj casa pa je to super zadeva. Za noge pa ne vem...je to kar draga zadeva, tako da bi poleg casa porabila kar nekaj denarja. Aja,pa priporocajo, da ti to naredi dermatolog.
|
|
RE: Lasersko odstranjevanje dlak 3.11.2008 17:15:41
|
|
|
|
čaki
|
Ayo kje pa si to bla? mislim, v katerem kraju? jaz bi tud šla...brado imam odklop... aja še to : baje te lahko z laserjem opeče?
< Sporočilo je popravil čaki -- 3.11.2008 17:16:44 >
|
|
|
|
RE: Lasersko odstranjevanje dlak 3.11.2008 22:25:52
|
|
|
|
nanč
|
Po moje ti laser ne odstrani za vedno, za nekaj casa pa je to super zadeva. Jaz sem pa razumela,da ti laser odstrani za zmeraj?!zakaj pa je potem tako drago,če se spet pojavijo Samo nas gulijo...
|
|
RE: Lasersko odstranjevanje dlak 3.11.2008 23:09:01
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz imam kolegico ki je te postopke dala skoz in laser ti odstrani za vedno, vendar rabiš več postopkov, mislim da je rekla 5-10 če se pravilno spomnim. Ona je šla najprej delat na bikini predelu in ker je bila tak zadovoljna je letos spomladi delala na nogah.
|
|
|
|
RE: Lasersko odstranjevanje dlak 4.11.2008 7:59:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi lahko prosim na ZS sporočite kje ste dale oz. so dale delat lasersko odstranjevanje. Prosim!!!!! Hvala.
|
|
|
|
RE: Lasersko odstranjevanje dlak 4.11.2008 9:07:35
|
|
|
|
Arwenko
|
S to kolegico nimam vec stika, tak da tezko od nje pridobim informacijo o ceni. Vem da je dala delat v Lj mislim da na Parmovi, neka dermatološka klinika ali kaj, ni bil čisto en salon kozmetični. Cena pa je baje odvisna od velikosti površine in tudi poraščenosti, večinoma pa imajo itak prvi pregled brezplačen in potem ti naredijo izračun kolko bi te to stalo.
|
|
|
|
RE: Lasersko odstranjevanje dlak 4.11.2008 14:21:40
|
|
|
|
jakaracman
|
Jaz hodim za podpazduhe, bila 3x.Zelo zadovoljna.Morala bom še 2x.Cena 1x je 90 hodiš pa na 10 tednov.Zdaj je idealen termin za začet, da si do poletja fraj.Čez par let se dlake ponovijo, seveda jih je manj in greš potem 1x in maš spet lep cat mir.Hodim v studi Dermal, v Trzinu.Željeni predel ne sme biti posončen ne pred tretmajem, ne po tretmaju vsaj 14 dni.
|
|
|
|
RE: Lasersko odstranjevanje dlak 4.11.2008 14:24:13
|
|
|
|
tanikaa
|
Punce samo fajn pazite. Če mate še porjavelo kožo na vašem mestu ne bi šla. Boste dobile fajn opekline. Zato raje počakajte, da bo barva poletja odšla pa potem veselo na laser. Jaz sem zelo zadovoljna v glavnem.
|
|
RE: Lasersko odstranjevanje dlak 4.11.2008 14:25:19
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman Jaz hodim za podpazduhe, bila 3x.Zelo zadovoljna.Morala bom še 2x.Cena 1x je 90 hodiš pa na 10 tednov.Zdaj je idealen termin za začet, da si do poletja fraj.Čez par let se dlake ponovijo, seveda jih je manj in greš potem 1x in maš spet lep cat mir.Hodim v studi Dermal, v Trzinu.Željeni predel ne sme biti posončen ne pred tretmajem, ne po tretmaju vsaj 14 dni. Verjemi, 14 dni je po sončenju je premalo. Sem sprobala na svoji koži in povem ti, nasrala sem.
|
|
RE: Lasersko odstranjevanje dlak 4.11.2008 15:21:18
|
|
|
|
Ayo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Punce samo fajn pazite. Če mate še porjavelo kožo na vašem mestu ne bi šla. Boste dobile fajn opekline. Porjavela koza ni nevarna zaradi opekline (zaradi tega priporocajo dermatologa in kvalitetne laserje!), ampak ker laser ne reagira na kocino, ce je koza porjavela, ravno tako ne odstrani svetlih dlak.
|
|
RE: Lasersko odstranjevanje dlak 11.11.2008 15:40:44
|
|
|
|
Mamuška_sem
|
Pozdravljena, sama hodim na lasersko odstranjevanje dlak po celih nogah. Moram ti povedati, da so moje dlake bile zelo močne v koreninah in da je sedaj po 3 tretmaju razlika več kot očitna. Sedaj so ostali samo še tu in tam kakšni "majhni gozdički" dlačic, katere bom pa z naslednjimi tretmaji odstranila. Največ mi jih je ostalo okoli kolen. Gre za nekoliko dolgotrajnejši postopek odstranjevanja dlačic in ti moram priznati, da tudi sama nisem niti najmanj verjela razlagi dermatologinje o uspešnosti postopka. Sama hodim na odstranjevanje z najnovejšo ELOS tehnologijo. Tukaj sem ti skopirala s Sensove strani nekaj o tem odstranjevanju... ... TRAJNO ODSTRANJEVANJE DLAČIC Poslovite se od nezaželjenih dlak! Z ELOS™ tehnologijo lahko tako ženskam kot moškim nudimo odlično rešitev za trajno odstranitev dlak s telesa in obraza.Za uničenje rasti dlak je potrebna termalna poškodba mešička, ki ustavi normalno rast dlake. Kontroliran pulz prodira v lasni mešiček, aktivno hlajenje kožne površine pa zagotavlja varen in neboleč postopek. Mešiček uničimo z zadostnim segrevanjem: svetlejše in tanjše dlake so sicer manj dovzetne za tovrstno obdelavo, vendar pa jih lahko odstranimo z večkratno ponovitvijo postopka ... Sami pravijo, da bom morala še 3x priti,pa sem rešena za naslednjih 5 let. Takrat pa bomo odstranili samo še posamezne dlake, ki se bodo pojavile. Jaz sem ful zadovoljna s tem postopkom,je pa res, da zame ni bil najbolj prijeten prvi in drugi obisk,ker sem imela res močne korenine in me je žarek "pikal",ne morem ga pa niti pod razno primerjati z bolečino pri voskanju.Tam so mi pa tekle solze. Upam, da sem ti vsaj malo pomagala in te opogumila.Da pa sovražim dlake in dnevno britje pa ti tako ne rabim razlagati. Čao.
|
|
|
|
RE: Lasersko odstranjevanje dlak 14.11.2008 11:38:17
|
|
|
|
binči
|
kje si hodila na odstranjevanje
|
|
|
|
RE: Lasersko odstranjevanje dlak 14.11.2008 21:22:53
|
|
|
|
Mamuška_sem
|
Binči pozdravljena, hodim v Sens v Ljubljani. Lp.
|
|
|
|
RE: Lasersko odstranjevanje dlak 15.11.2008 17:50:02
|
|
|
|
rija
|
jaz sem razmišljala o tem na nekaterih predelih, ker so hormoni naredili svoje, samo mi je kozmetičarka rekla, da pri meni ne pride v poštev, ker sem presvetla no, dlake so presvetle....
|
| Stran: [1] |
Dostavanada56V katerem času vam najbolj ustreza dostava naročenih artiklov? zjutraj (
20%)
dopoldan (
26%)
popoldan (
34%)
zvečer (
12%)
vseeno (
8%)
Število vseh glasov: 166Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!