Mamuška_sem -> RE: Lasersko odstranjevanje dlak (11.11.2008 15:40:44)
|
Pozdravljena, sama hodim na lasersko odstranjevanje dlak po celih nogah. Moram ti povedati, da so moje dlake bile zelo močne v koreninah in da je sedaj po 3 tretmaju razlika več kot očitna. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Sedaj so ostali samo še tu in tam kakšni "majhni gozdički" dlačic, katere bom pa z naslednjimi tretmaji odstranila. Največ mi jih je ostalo okoli kolen. Gre za nekoliko dolgotrajnejši postopek odstranjevanja dlačic in ti moram priznati, da tudi sama nisem niti najmanj verjela razlagi dermatologinje o uspešnosti postopka. Sama hodim na odstranjevanje z najnovejšo ELOS tehnologijo. Tukaj sem ti skopirala s Sensove strani nekaj o tem odstranjevanju... ... TRAJNO ODSTRANJEVANJE DLAČIC Poslovite se od nezaželjenih dlak! Z ELOS™ tehnologijo lahko tako ženskam kot moškim nudimo odlično rešitev za trajno odstranitev dlak s telesa in obraza.Za uničenje rasti dlak je potrebna termalna poškodba mešička, ki ustavi normalno rast dlake. Kontroliran pulz prodira v lasni mešiček, aktivno hlajenje kožne površine pa zagotavlja varen in neboleč postopek. Mešiček uničimo z zadostnim segrevanjem: svetlejše in tanjše dlake so sicer manj dovzetne za tovrstno obdelavo, vendar pa jih lahko odstranimo z večkratno ponovitvijo postopka ... Sami pravijo, da bom morala še 3x priti,pa sem rešena za naslednjih 5 let. Takrat pa bomo odstranili samo še posamezne dlake, ki se bodo pojavile. Jaz sem ful zadovoljna s tem postopkom,je pa res, da zame ni bil najbolj prijeten prvi in drugi obisk,ker sem imela res močne korenine in me je žarek "pikal",ne morem ga pa niti pod razno primerjati z bolečino pri voskanju.Tam so mi pa tekle solze. Upam, da sem ti vsaj malo pomagala in te opogumila.Da pa sovražim dlake in dnevno britje pa ti tako ne rabim razlagati. Čao.
|
|
|
|