elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Poka pošljem izvid , ga doktor pregleda, pove da se da operirati. Imajo edini Advanced costum intralase tehnologijo, ki jo uporabljajo v nasi za operacijo astronavotv, in je edina ki se lahko do potankosti prilagodi potrebam posameznika (če dam primer roženico so mi na Svjetlosti slikali na 10 točkah, Dr. Vukas pa na 250 A je to ta zdravnik v Zagrebu? Jaz imam eno oko že -4,5 dipotrije, eno pa skoraj 0 oziroma kakih 0.25 plusa. Imam leče, ampak sem želela še očala. Očala imam in moram imet na enem očesu dioptijo samo -3, ker preveliak razlika med očesoma se pri očalih ne priporoča. Zelo dolgo nisem imela očal in zdaj ko jih imam in jih dam gor, se mi v glavi prav vrti in mi je slabo. Pa so mi sicer fajn in bi jih rada nosila. Za operacijo mi je pa rekla, da bi se mi zato, ker je prevelika dioptrija, lahko pojavil dvojni vid. Kar mi sploh ni logično zakaj, če bi pa popravili oko... Tako da glede na to, da ste imele ene uspeh pri tem zdravniku, bi šla tudi sama tja - kakšna je pa cena? Namreč mene je strah, da se mi vid še poslabša. Poka, ja. Mene je operiral ZDESLAV VUKAS na kliniki optical express , ima pa tudi svojo polikliniko. Najbolje da greš na pregled, vzame si čas razloži ves postopek, če si primerna, kaj bi delali če se odločiš, postopek posega razloži, in okrevanje. Jaz sem imela -7 in 3,5 cilindra na enem očesu (oko je slabovidno) po posegu imaš 4 leta garancije v kolikor se bi dioptrija ponovno pojavila, vse brezplačno dokorigirajo. Pomembno je da se ti dioptrija pred posegom ne spreminja vsaj 2 leti. Če te kaj več zanima se javi na ZS. Lp