BIS30 -> RE: LASERSKA OPERACIJA OČI (21.8.2012 21:20:25)
|
V ZG imajo še vedno "akcijo" za 1.600 EUR operirajo obe očesi. V to ceno so vključeni mislim da tudi nadaljnji trije pregledi. 1. pregled stane 100 EUR oz.malo manj kot 70 (če se zmeniš za popust pri prijavi). Upam, da bo zame prišla v poštev metoda Lasik, ki je do -10. Strah me je, da ne bom primerna, ker sem blizu te meje, pa ker imam zadnje leto velike probleme s srbenjem oči. Prej sem 16 let nosila leče brez problemov, v zakajenih prostorih, po cel dan... Zgleda se je po porodu kaj spremenilo, ker me sedaj na momente takoasrbijo, da bi si jih ven potegnala. Niso krive leče, ker sem vmes nosila očala 3 mesece, pa so me ravno tako srbele. Bila sem pri 2 zdravnikih, vsak mi je dal druge kapljice, sam stvar se kr nekak vleče... Sej druga ni, očala imam najbolj zožana kar se da, sam to ni to. Ko gremo na kolo in ko se hočem ozreti nazaj, če je avto za mano, nič ne vidim, ker moj mrtvi kot je ena sama megla, pa pozimi, ko se mi zarosijo... Nikoli se nisem fajn počutila v očalih, tako da sedaj resnično upam, da se mi uresničijo sanje. Vedno sem mislila, da je to ful velik strošek - nek zdravnik mi je rekel, da bom menda mogla biti na vsako oko 2x, kar pomeni 2x strošek... Me res zanima, kaj bom izvedela v četrtek, če druga ne mi bodo vsaj opravila 1,5 urni pregled...
|
|
|
|