|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lasanja
11.7.2005 8:51:28   
ursk@
Danes bi rada presenetila mojega moža in mu pripravila lasanjo. Kupila sem bariline lističe, zdaj p ane vem več kako naprej. Kako se pripravi bešamel? Aja, naredila bi pa mesno, mogoče malo sira zraven? Prosim pomagajte mi!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Lasanja
11.7.2005 8:52:32   
smrka
www.kulinarika.si

Tukaj bos nasla:sloncek:

(odgovor članu ursk@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Lasanja
11.7.2005 8:56:52   
Anonimen
Kepica naredi najboljšo lazanjo na svetu :love: Vprašaj njo.

(odgovor članu ursk@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Lasanja
11.7.2005 9:02:39   
kepica
:ups::ups: O,Meta,hvala:ups:

(odgovor članu ursk@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Lasanja
11.7.2005 9:05:30   
india
Urska!
Bešamel: na margarini prepraži moko, dodaj sol in mleko ter skuhaj gosto kremo.

Meso: na olju in čebuli prepraži mleto meso, dodaj začimbe, pelate,( obvezno česen,rdečo papriko, origano in sol in poper), potem pa zlagaj v plasteh in ne pozabi vmes uporabiti še parmezan!
Na vrhu pa obvezno bešamel in potem parmezan.

(odgovor članu ursk@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Lasanja
11.7.2005 9:14:11   
ursk@
Najlepša vam hvala, že drvim v trgovino.

(odgovor članu ursk@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Lasanja
11.7.2005 9:50:20   
Pajaca
En nasvet.... tile barilini lističi so sicer kao brez kuhanja, ampak jaz jih vseeno vržem za par min v vrelo vodo, da se zmehčajo, pol je lazanja boljša. Pa ja po dva tri naenkrat, drgač bo drek, tko spreot ko jo delaš jih kuhaš.

Drgač pa jaz nardim lazanjo brez bešamela ker mi ni dober. Tako da le naredim faširano meso (alla bolonjska omaka) potem pa dam po plasteh testenine, omaka, ful naribanega sira.... ponavljaš dokler se ti da... končaš s sirom, čes pa preliješ še stepeno jajce s kislo smetano. Mnjami.

20 min v pečico kaj vem tja na ene 180, če nimaš ventilatorske pečice je fajn za prvih 10min pokrit lazanjo z alu folijo. Aja pa lahko vmes daš še kakšno popečeno zelenjavo, al pa daš v omako gobice..... malo morje stvari lahko spacaš iz tega.

(odgovor članu ursk@)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Lasanja
11.7.2005 9:53:27   
Anonimen
Tud jaz jih ne delam z bešamelom, ampak navrh samo kislo smetano, razredčeno v mleku in posipam s parmezanom.

Ne uporabljam lističev, ampak kar Mlinotestove tiste dolge ravne široke rezance.

Sej v resnici so moje lazanje najboljše na svetu, ampak ker jih Kepica še ni probala, jaz pa njene sem, sem mogla pohvalit ;)

(odgovor članu ursk@)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Lasanja
11.7.2005 9:56:37   
Pajaca
Ha ha Meta bi mogla mojo enkrat probat.... še moj vd tast je utihnu ko jo je probu (prej se je hvalil kako on nardi najboljšo na svetu) pa sem mu rekla, še nikol ni gorenc naredu bolšo lazanjo kot primorka..... ma ja je priznal da je res.

Drgač pa stvar okusa.... nardimo lazanja party, pa probajmo kera je boljša!!! Metina, moja al od Kepice...... po moje bo težka odločitev..... bo treba še in še poskušat.... pa še pol se ne bo vedlo.

Aja pa jaz sem natančna, pri testeninah pa sploh... široki rezanci ne naredijo lazanje....

(odgovor članu ursk@)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Lasanja
11.7.2005 10:07:07   
Anonimen
No ja, sej če živiš na Gorenjskem tud še ne nardi iz tebe šparovne Gorenjke, ki rajš da akcijske rezance namest barillinih plošč :)-

(odgovor članu ursk@)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Lasanja
11.7.2005 10:10:32   
Pajaca
ja ja sej zato pa ne vem zakaj mi eni pravjo da sem gorenka..... čudaki.....

(odgovor članu ursk@)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Lasanja
11.7.2005 10:10:55   
kepica
He he,Pajaca.Najboljš,da na naslednje srečanje prnesemo kar lazanjo,pa mamo lazanja party.Pa sej ne zarad tekmovanja.Važn,da se je, a ne:)- Mjami

(odgovor članu ursk@)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Lasanja
11.7.2005 10:12:23   
Anonimen
No no Kepica, oladi ;) Mislim, da ima med nami tremi trenutno edinole Pajaca pravico, da se nažira s testeninami, pa jo ne bo noben zmerjov :(

(odgovor članu ursk@)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Lasanja
11.7.2005 10:13:15   
kepica
Nikol se ne ve,Meta:)-

(odgovor članu ursk@)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Lasanja
11.7.2005 10:13:48   
Anonimen
????????????????????????????????????

(odgovor članu ursk@)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Lasanja
11.7.2005 10:16:41   
Pajaca
Meta. ... od dobre lazanje, ki jo poješ z užitkom se ne zrediš.... mnjami....

Zdej pa delat babe, jaz sem ful lačna....

(odgovor članu ursk@)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Lasanja
11.7.2005 10:18:15   
kepica
:)-:)-:)- mal te hecam. Sam firbec me je matral,kako boš reagirala. Ma,noseča al ne.Jest jem,pa če potem takoj umrem :)-

(odgovor članu ursk@)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Lasanja
11.7.2005 10:48:08   
miševi
Jaz pa lističe za lazanjo predhodno ne skuham - le fino prelijem z mlekom. Bešamel kupim v Italiji. Meso pripravim tako, kot so dekleta že napisala. Ko zlagam v plasti, pa na meso stresem še koruzo in grah. Sir (parmezan) pa samo na vrh, preden do konca zapečem.
Ponavadi to pripravim zvečer, dam v hladilnik, da se dobro "prepaca" in naslednji dan samo še spečem. Nikoli nič ne ostane:pujs:.

Dober tek:rozica:

(odgovor članu ursk@)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.




Ime za punčko
pikolinaa

Ali vam je všeč ime Minka?

DA (26%)

NE (74%)


Število vseh glasov: 295

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!