Pajaca -> Lasanja (11.7.2005 9:50:20)
|
En nasvet.... tile barilini lističi so sicer kao brez kuhanja, ampak jaz jih vseeno vržem za par min v vrelo vodo, da se zmehčajo, pol je lazanja boljša. Pa ja po dva tri naenkrat, drgač bo drek, tko spreot ko jo delaš jih kuhaš. Drgač pa jaz nardim lazanjo brez bešamela ker mi ni dober. Tako da le naredim faširano meso (alla bolonjska omaka) potem pa dam po plasteh testenine, omaka, ful naribanega sira.... ponavljaš dokler se ti da... končaš s sirom, čes pa preliješ še stepeno jajce s kislo smetano. Mnjami. 20 min v pečico kaj vem tja na ene 180, če nimaš ventilatorske pečice je fajn za prvih 10min pokrit lazanjo z alu folijo. Aja pa lahko vmes daš še kakšno popečeno zelenjavo, al pa daš v omako gobice..... malo morje stvari lahko spacaš iz tega.
|
|
|
|