|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Laporoskopija
3.1.2005 14:37:36   
Majči
Pozdravljene!

Evo, tudi od mene najprej vse lepo v Novem letu, čimveč nosečk in predvsem vsem nam fosilkam, da se nam čimprej zgodi tisto res že teško pričakovano!
Evo , jaz sem ravno na 31.12 dobila mojo m. in to že drugo po HSG-ju. Zdaj imam ginekologinjo v četrtek in dala mi bo napotnico za laporoskopijo. Mene pa zanima nekaj podrobnosti, pa bi vas prosila, da mi napišete, tisto kar veste in kar ste že dale skozi. Zanima me, ko imaš v roki napotnico za ta poseg v Ljubljani in ko se prijaviš - naročiš, koliko se čaka na ta poseg, ali je pomembno, da se poseg opravi v določenih dnevih v ciklusu? Si po posegu hospitaliziran in koliko časa traja vse skupaj? Pa operacija, je potem kaj boleče, se kaj vidi? Zanima me, koliko časa po posegu odsvetujejo imeti odnose in kdaj izveš, ali je poseg uspel oz. ali je prehodnost zdaj možna ali ne. Meni so slike na HSG pokazale zelo slabo, saj imam levi jajčnik čisto neprehoden, desen pa zelo malo in še to ne do vrha. Malo me je strah, upam, da bodo lahko poštimali.......
Vesela bom vsake informacije, zato hvala vsem že vnaprej.
Lep dan!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Laporoskopija
3.1.2005 15:00:49   
hruškica
po tem posegu ostenš v bolnici kakšen dan ali dva. Operacija ni boleča, je pa nekoliko boleče potem, dokler se ti šivi ne zacelijo. Mislim, da kake 14 dni bolj počivaš, potem pa greš lahko spet delat. Vidi se bolj malo, saj prerežejo le kakšen centimeter pri popku in levo ali desno spodaj pri jajčniku, prav tako kak centimeter. Vse se lepo zaceli, tako da se po kakem letu skoraj nič ne vidi. Na operacijo se čim prej prijavi, pa boš prej na vrsti. Jaz sem jih celo prosila, da bi bila na vrsti prej, pa so mi ugodili, ker so imeli slučajno nekaj frej. Čakaš pa kakšen mesec ali dva. Toliko vem... in ne skrbi, so pravi stučkoti in zagotovo ti bodo pomagali!

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Laporoskopija
3.1.2005 19:03:52   
Pia73
naja78, ne skrbi,...Tudi jaz imam zelo šibke menstruacije pa je pri meni vse b.p. Imam le nazaj ležečo maternico in ko mi je rentgenolog delal HSG tega ni predvidel in se maternice na slikah sploh ni videlo, ker je kontrast ni dosegel. Po slikah sodeč naj bi imela popolnoma zaraščeno maternico in v takem primeru verjetno sploh ne bi menstruacij. Histeroskopija je pokazala, da je vse O.K. Tako, da brez skrbi!

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Laporoskopija
3.1.2005 19:37:31   
anajmad
ja odvisno,zakaj imaš lapro.jst imam zaradi miomov.
moraš pa baje ful čakat,odvisno,če si nujen primer.pri men ni bilo tako nujno in pridem komi 1.3. na vrsto(VIP):(:(:(:(:(.tako,da bom mogla kr orng čakat na:modri: in na:duda:.
en lp:morje:D.

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Laporoskopija
4.1.2005 13:56:54   
Majči
Naja 78, jaz imam vseskozi redne m. le da že zelo dolgo ne morem zanositi in novembra 2003 sem imela celo s.splav. Od takrat spet nič in na HSG je pokazalo kot sem že omenila, pa mi je moja g. rekla, da bova dva ciklusa po HSG-ju počakale, nato pa mi bo dala napotnico za laporoskopijo. Ker bom letos - konec leta 35 let, moram s temi zadevami kar pohiteti in upam, da nam drugi otroček res rata!
Malo me je strah tega posega. Katere dneve v ciklusu pa naredijo ta poseg?

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Laporoskopija
4.1.2005 21:05:58   
Čebelica - trot
Pozdravljena Majči!

Vidim, da se pripravljaš na laparoskopijo.
Jaz sem jo opravila že junija letos, pa ti lahko povem, da ni hudo. Delali so mi jo v SB Trbovlje, na vrsto sem prišla v enem tednu. Greš pa takoj po menstruaciji oz. v prvi polovici ciklusa, kre je takrat stena maternice najtanjša in se najbolj vse vidi. Prosi, pa da ti zraven naredijo še histeroskopijo, da bo stvar še bolj sigurna. To ti pregledajo še maternico.
Sedaj po pol leta se mi poznajo štiri majhne črtice manj kot 1 cm, ni sile. Ni pa rečeno, da naredijo 4. Obvezno naredijo 2 in potem, če vidijo, da je kaj narobe, si naredijo še ostale.
Ne rabi te biti pa strah, poseg je v narkozi, kar itak nič ne boli, potem pa te nafilajo z analgetiki in je čisto ok. Malo te bolijo nekaj dni rame, ker se plin dviga in čutiš bolečine v ramah, za kar pa je dobro da piješ topel čaj s svežo limono, da se plini hitreje absorbirajo.
Pa mal te boli ko se hočeš smejat, ampak če ti bo to pomagalo, boš že potrpela.

Lep pozdrav!:sloncek::sloncek:

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Laporoskopija
5.1.2005 10:31:54   
Majči
Najlepša hvala za zelo izčrpne informacije, ki so mi veliko povedale in mi je zdaj stvar veliko bolj jasna. Jutri grem k svoji g. in dala mi bo napotnico, potem pa se takoj prijavim in upam, da ne bom dolgo čakala.
Čebelica-trop ali vama še ni uspelo po junijski laporoskopiji? Kaj so ti rekli, so zrihtali prehodnost jajčnikov?
Glede na moj slab izvid po HSG kar dvomim, da se bo dalo vse tako poštimat, da bo ratala oploditev.
Grozno, kaj vse moramo prestajati.........

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Laporoskopija
5.1.2005 13:41:44   
Čebelica - trot
No nažalost pri meni še ni nič. Pa sem decembra ponovila HSG pa je bil ok. Zdaj pa grem k gin 11.1. in mi bo dal Klomifen, potem bomo pa vidli.

Močno upam, da bo ratalo, ker že počasi obupujem.

Lep dan.

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?