Majči -> Laporoskopija (3.1.2005 14:37:36)
|
Pozdravljene! Evo, tudi od mene najprej vse lepo v Novem letu, čimveč nosečk in predvsem vsem nam fosilkam, da se nam čimprej zgodi tisto res že teško pričakovano! Evo , jaz sem ravno na 31.12 dobila mojo m. in to že drugo po HSG-ju. Zdaj imam ginekologinjo v četrtek in dala mi bo napotnico za laporoskopijo. Mene pa zanima nekaj podrobnosti, pa bi vas prosila, da mi napišete, tisto kar veste in kar ste že dale skozi. Zanima me, ko imaš v roki napotnico za ta poseg v Ljubljani in ko se prijaviš - naročiš, koliko se čaka na ta poseg, ali je pomembno, da se poseg opravi v določenih dnevih v ciklusu? Si po posegu hospitaliziran in koliko časa traja vse skupaj? Pa operacija, je potem kaj boleče, se kaj vidi? Zanima me, koliko časa po posegu odsvetujejo imeti odnose in kdaj izveš, ali je poseg uspel oz. ali je prehodnost zdaj možna ali ne. Meni so slike na HSG pokazale zelo slabo, saj imam levi jajčnik čisto neprehoden, desen pa zelo malo in še to ne do vrha. Malo me je strah, upam, da bodo lahko poštimali....... Vesela bom vsake informacije, zato hvala vsem že vnaprej. Lep dan!
|
|
|
|