|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Laparoskopija in prekomerna telesna teža
25.4.2013 14:26:10   
LittleSun
Zanimajo me izkušnje punc s prekomerno telesno težo, ki so dale skozi laparoskopijo. So bile kakšne posebnosti, kaki zapleti?
Kako je potekalo okrevanje po operaciji?
Morda me zastonj skrbi, vendar me.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Laparoskopija in prekomerna telesna teža
1.5.2013 10:40:20   
žalostna30
Živjo.

Deembra 2011 sem imela laparoskopijo in histeroskopijo. Imam tudi prekomerno telsno težo, vendar po operaciji nisem imela težav. Menstruacija se je uredila, bila je normalna in redna (30-35 dni).

Če te zanima še kaj, pa vpršaaj.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.5.2013 12:07:40   
lotkla
Predlani so mi naredili laparoskopijo zaradi IMN. Da te potolažim, tudi jaz imam preceeej kg preveč. Zapletov ni bilo, se pa moraš potem nekaj časa paziti, da ne dviguješ kakšne teže. Menstruacijo sem imela naslednje 3 mesece zelo točno in pa precej močno. Potem pa se je spet malo "pobrkala". Zanosila še kar nisem, imam pa junija pregled v leonišču.

Je pa odvisno kako ti bodo naredili. Moji sodelavki so lani so skozi popek samo spihali jajcevode in je bila na bolniški 2 dni. Meni je pa pri IMN počil jajcevod, tako da sem imela tudi notranje šive in sem zaradi tega morala biti 3 tedne v bolniški.

LittleSun vse bo uredu.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.5.2013 15:26:38   
Matkurja
Jaz sem prekomerno težka in nisem imela nobenih težav s samo operacijo niti z okrevanjem po njej.

(odgovor članu lotkla)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?