Laparoskopija in prekomerna telesna teža (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo

Sporočilo

LittleSun -> Laparoskopija in prekomerna telesna teža (25.4.2013 14:26:10)

Zanimajo me izkušnje punc s prekomerno telesno težo, ki so dale skozi laparoskopijo. So bile kakšne posebnosti, kaki zapleti?
Kako je potekalo okrevanje po operaciji?
Morda me zastonj skrbi, vendar me.

žalostna30 -> RE: Laparoskopija in prekomerna telesna teža (1.5.2013 10:40:20)

Živjo.

Deembra 2011 sem imela laparoskopijo in histeroskopijo. Imam tudi prekomerno telsno težo, vendar po operaciji nisem imela težav. Menstruacija se je uredila, bila je normalna in redna (30-35 dni).

Če te zanima še kaj, pa vpršaaj.

lotkla -> RE: Laparoskopija in prekomerna telesna teža (1.5.2013 12:07:40)

Predlani so mi naredili laparoskopijo zaradi IMN. Da te potolažim, tudi jaz imam preceeej kg preveč. Zapletov ni bilo, se pa moraš potem nekaj časa paziti, da ne dviguješ kakšne teže. Menstruacijo sem imela naslednje 3 mesece zelo točno in pa precej močno. Potem pa se je spet malo "pobrkala". Zanosila še kar nisem, imam pa junija pregled v leonišču.

Je pa odvisno kako ti bodo naredili. Moji sodelavki so lani so skozi popek samo spihali jajcevode in je bila na bolniški 2 dni. Meni je pa pri IMN počil jajcevod, tako da sem imela tudi notranje šive in sem zaradi tega morala biti 3 tedne v bolniški.

LittleSun vse bo uredu.

Matkurja -> RE: Laparoskopija in prekomerna telesna teža (1.5.2013 15:26:38)

Jaz sem prekomerno težka in nisem imela nobenih težav s samo operacijo niti z okrevanjem po njej.

Stran: [1]