|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lanaform vapo lux
28.12.2007 17:30:39   
cicido
vlazilec prostora...... A ga ima katera in kako se obnese? Zdej ga imajo v BC 20% ceneje, tko da pride 109 eur.  In kaksna je razlika med tistimi otroskimi vapiji.
Hvala!

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 1.1.2008 21:44:21 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Lanaform vapo lux
28.12.2007 18:35:11   
*blu*
Mi ga imamo, zelo zadovoljni. Edino destilirano vodo smo začeli uporabljati, ker imamo navadno zelo trdo in smo imeli povsod bel prah. Sedaj je pa ok.

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 1.1.2008 21:45:06 >

(odgovor članu cicido)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.1.2008 18:30:22   
Mojc
Ali je pri tem vlažilcu potrebno menjavati kakšne filtre???

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 1.1.2008 21:45:35 >

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.12.2008 7:32:34   
anaja33
Nekaj dni imava vlažilec zraka Vapo Lux - Lanaform. Priklopljen je 24 ur na dan. Uporabljava vodo, ki jo prej prekuhava in ohladiva. Kljub temu opažava belo meglico v zraku, tudi rahel sloj belega prahu vsepovsod. Ali je prekuhana voda vseeno neprimerna za uporabo? Bi morala kupiti destilirano vodo? Kakšne so vaše izkušnje?

Uroš in Diana

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.12.2008 15:37:01   
tančir
Mi imamo Lanaform vlažilec dobri dve leti in smo zelo zadovoljni. Uporabljamo prekuhano ali pa destilirano vodo,kar pač imamo pri roki,pa se v vsakem primeru pojavi meglica,ki je po moje čisto običajna. Tudi pri znancih,ki imajo vlažilec je zadeva ista.Sloj belega prahu je pa prisoten na začetku kakšnih 10 dni,ker ionizator iz zraka spušča na površino prah,ki drugače prosto poplesuje naokoli. Vsaj tako so nam razložili pri zastopstvu,ker sem se jezila,da moram vsaj 2xdnevno brisati prah.

Lp,Tanja

(odgovor članu anaja33)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.12.2008 20:33:56   
anaja33
Najlepša hvala za odgovor. Naju veseli, da so vaše izkušnje tako dobre. Trenutno imava v vlažilcu destilirano vodo in je čisto drugače. Očitno je v naši prekuhani vodi še vedno veliko vodnega kamna, oz. je stvar taka, kot ste jo vi predstavili.
Opazila pa sva, da ko odpreva okno in v prostor prihaja hladen in vlažen zrak, tudi vrednost prikaza vlažnosti v prostoru PADE, kar povzroči aktiviranje vlažilca. To se nama zdi malo nelogično ... poskušava ugotoviti, zakaj je tako.

LP

(odgovor članu tančir)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.12.2008 14:14:08   
Aja1
Jaz ga prodam, če te zanima. Uporabljen je bil samo 1x. Smo ga prehitro kupili, ker smo mislili, da imamo v stanovanju suh zrak.

(odgovor članu anaja33)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.12.2008 13:06:56   
anaja33
Hehe, dveh pa res ne rabimo ...
Kako ste pa lahko po enkratni uporabi vlažilca ugotovili, da vam ne bo koristil? Midva ga namreč preizkušava že kakih 10 dni. Sva kar zadovoljna z njim, bova pa morala kupovat destilirano vodo, kar predstavlja nek dodaten strošek. Pa poraba elektrike je tudi visoka ... pač tako je. Razmisliti morava še, kam ga bova postavila, ko se bo rodil otrok. Sedaj ga imava na komodi.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.12.2008 18:46:22   
Aja1
Ups... Nisem gledala datuma posta. Sem mislila, da ga Cicido zdaj kupuje.

Kako vem, da imamo vlage dovlj? Izmerila sem - imamo 60% vlažnosti. Menda dovolj. Na žalost sem kupila vlažilec pred vlagomerom.

(odgovor članu anaja33)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.1.2009 18:20:18   
Moti
A je to tudi ionizator? Jaz kupujem nekaj takega. Vlaga je tudi pri nas okoli 50%, bi pa rad bolj čist zrak. Sploh sedaj, ko sta tamala ves čas smrkava.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.2.2009 10:31:22   
luunca
Jaz sem ravno danes dobila ta vlažilec zraka. Na mimovrste.com je trenutno še malo znižan.

http://www.mimovrste.com/artikel/3020015415/ultrazvocni-vlazilec-in-ionizator-zraka-lanaform-family-care

Je pa tudi ionizator.

(odgovor članu Moti)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.3.2011 17:42:45   
abuh
Morda še prodajate vlažilec zraka?

LP

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.3.2011 20:30:31   
tančir
Prodajamo mi:)

Lp,Tanja

(odgovor članu abuh)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.5.2011 15:51:03   
Orange_
Pozdravljeni,

jaz sem ga kupila druge roke in me zanima ali je res vse skupaj tako enostavno zloženo, brez zaklopov, le položiš eno na drugo in je to to, ali pa sem kupila kakšno šlamparijo. Torej zanima me, če je tisti okrogel mali pokrovček le nataknjen na vrhu in se nič ne pritrdi. Isto tudi za posodo z vodo.
Pa še glede filtra.
Vem da mora biti zraven filter za mehčanje vode (http://tvojsplet.com/si/filter-za-vlaziec-in-ionizator-vapo-lux-lanaform-i217.shtml). Ali je zraven še kakšen filter? Za recimo trde delce, ki se ga očisti?
Res mi je vse skupaj malce čudno, zato bi bila res vesela, če mi kdo pove, kaj vse bi moralo biti zraven.
Hvala!
Maja

(odgovor članu tančir)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?