Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Lajšanje porodnih bolečin s TENSom 19.4.2011 12:00:14
|
|
|
|
Trin
|
TENS je v tujini zelo popularna zadeva, ker dejansko lajša porodne bolečine in nima nobenih stranskih učinkov. V Sloveniji TENS za porod poznajo v vseh porodnišnicah. V Ljubljani so naredili raziskavo in ugotovili, da bi 98% porodnic znova uporabilo TENS. Mislim, da je raziskavo naredila ga. Karolina, ki je babica porodničarka in fizioterapevtka.
|
|
|
|
RE: Lajšanje porodnih bolečin s TENSom 28.4.2011 20:21:04
|
|
|
|
ribica12
|
Živjo Lili, jaz sem med porodom uporabila Elle TENS in sem bila zelo zadovoljna. Full mi je bilo všeč, da nisem dobila nobenih zdravil, da ni bilo posega v telo in nisem imela hujših bolečin.
|
|
|
|
RE: Lajšanje porodnih bolečin s TENSom 9.5.2011 13:23:36
|
|
|
|
pika12
|
Ojla, jaz sem pred nekaj leti tudi imela TENS pri porodu. Najbolj mi je pomagal v prvi porodni dobi, proti koncu, ko sem mogla pritiskat pa so mi dali še nekaj proti bolečinam. To je bil moj prvi porod in naslednjič bom sigurno spet uporabla TENS.
|
|
|
|
RE: Lajšanje porodnih bolečin s TENSom 9.5.2011 21:09:49
|
|
|
|
nusi
|
tens verjetno pomaga kadar čutiš popadke v križu?
|
|
|
|
RE: Lajšanje porodnih bolečin s TENSom 10.5.2011 14:31:33
|
|
|
|
Nefretiti
|
Imajo TENS v MB?
|
|
RE: Lajšanje porodnih bolečin s TENSom 12.5.2011 12:17:47
|
|
|
|
pika12
|
Musi, v porodnišnici v Ljubljani mi je fizioterapevtka takrat povedala, da se TENS uporablja kadar so popadki v križu. Takrat smo imele le predavanje in kratek preizkus, zdaj pa si lahko TENS izposodiš na dom in probaš. Obstajajo firme, ki izposojajo...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?