Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Lahko vnaprej pripravim lazanjo? 21.1.2008 14:34:32
|
|
|
|
Sibil_
|
Lahko to narediš, samo jaz bi jo dala v zmrzovalnik, ne v hladilnik.Oziroma jaz tako delam.
_____________________________
Moja dva srčka: angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011 Lukas - 28.02.2007
|
|
|
|
RE: Lahko vnaprej pripravim lazanjo? 21.1.2008 14:42:29
|
|
|
|
Paštetka
|
Lahko jo pripraviš. Jaz jo ponavadi pripravim dopoldne, jo dam v hladilnik in potem jo imamo za pozno kosilo. Lahko jo pa tudi dan prej in daš v hladilnik. S tem, da ti svetujem, da zgornje plasti testenin ne daš na vrh, ker se ti bodo zaradi toplega mesa zavihale navzgor. Zgornjo plast testenin in bešamel daj na vrh na drugi dan, ko boš začela peči.
|
|
|
|
RE: Lahko vnaprej pripravim lazanjo? 21.1.2008 15:22:07
|
|
|
|
Mikica
|
Jaz jo velikokrat pripravim že dan prej, potem pa pekač pokrijem s folijo in dam v hladilnik.
|
|
|
|
RE: Lahko vnaprej pripravim lazanjo? 21.1.2008 17:50:50
|
|
|
|
katra55
|
Jaz jo tudi velikokrat pripravim en dan prej. Shranim jo pa v hladilniku.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.1.2008 18:23:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Lahko vnaprej pripravim lazanjo? 21.1.2008 20:18:13
|
|
|
|
riders
|
Hvala vsem. Sem naredila in postavila v hladilnik, jutri bom pa videla rezultat. Najbolj me skrbijo te trde plošče testa, čeprav po logiki je bolje, da se čez noč mehčajo.
|
|
|
|
RE: Lahko vnaprej pripravim lazanjo? 23.1.2008 13:34:54
|
|
|
|
maja1488
|
jaz jo skoraj vedno pripravim dan prej. Ampak jaz tudi tiste trde liste malo pokuham, ker se ful raztegnejo in lepše oblikujem (postavljam v pekač). Pa po navadi se mi meso itak ohladi preden ga uspem dat na testenine, tako da se mi nič ne zvija.
|
|
|
|
RE: Lahko vnaprej pripravim lazanjo? 23.1.2008 18:58:57
|
|
|
|
Enolla
|
Riders, no kako je šlo? Je bilo dobro, da boš vajo ponovila?
_____________________________
Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).
|
|
|
|
RE: Lahko vnaprej pripravim lazanjo? 23.1.2008 19:00:13
|
|
|
|
kaya2007
|
jaz te listke testa, ki se ne kuhajo (barilla) vseeno kuham, je precej boljše. čist BTW
|
|
|
|
RE: Lahko vnaprej pripravim lazanjo? 24.1.2008 9:07:27
|
|
|
|
riders
|
IZVIRNO SPOROČILO: Enolla Riders, no kako je šlo? Je bilo dobro, da boš vajo ponovila? Bom ponovila Zgornji listki so se mi res zavihali in so bili precej trdi (hrustljavi), kar sicer ni nikogar drugega motilo razen mene, ker imam na zobeh aparat in sem težko grizla. Meso je bilo mrzlo, ampak bešamel je bil topel in so se zaradi tega zavihali. Bom ponovila in bom po vaših navodilih malo skuhala liste. Kakšni dve minuti ali kaj več? Drugače je bila lazanja zelo okusna in res jo brez problema lahko pripraviš en dan prej.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Magnezij in železo v nosečnostiV nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
Zadnje s foruma
LjubezenagnesAli ljubite svojega partnerja?Da, zelo. (
70%)
Mislim, da ga ljubim. (
14%)
Včasih sem ga. (
5%)
Ne, vendar vztrajam z njim, zaradi... (
5%)
Ne, pravzaprav ga težko prenašam. (
2%)
Ostalo:______________ (
4%)
Število vseh glasov: 400Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!