|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lahko vnaprej pripravim lazanjo?
21.1.2008 14:31:32   
riders
Pripravila bi jo danes, jutri pa bi jo dala peči. Imam pa tiste liste lazanje, ki se ne dajo prej kuhat, ampak daš kar surove, zato ne vem, če smem to storiti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Lahko vnaprej pripravim lazanjo?
21.1.2008 14:34:32   
Sibil_
Lahko to narediš, samo jaz bi jo dala v zmrzovalnik, ne v hladilnik.Oziroma jaz tako delam.user posted image

_____________________________

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu riders)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Lahko vnaprej pripravim lazanjo?
21.1.2008 14:42:29   
Paštetka
Lahko jo pripraviš. Jaz jo ponavadi pripravim dopoldne, jo dam v hladilnik in potem jo imamo za pozno kosilo. Lahko jo pa tudi dan prej in daš v hladilnik.

S tem, da ti svetujem, da zgornje plasti testenin ne daš na vrh, ker se ti bodo zaradi toplega mesa zavihale navzgor. Zgornjo plast testenin in bešamel daj na vrh na drugi dan, ko boš začela peči.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Lahko vnaprej pripravim lazanjo?
21.1.2008 15:22:07   
Mikica
Jaz jo velikokrat pripravim že dan prej, potem pa pekač pokrijem s folijo in dam v hladilnik.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Lahko vnaprej pripravim lazanjo?
21.1.2008 17:50:50   
katra55
Jaz jo tudi velikokrat pripravim en dan prej. Shranim jo pa v hladilniku.

(odgovor članu Mikica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
21.1.2008 18:23:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mikica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Lahko vnaprej pripravim lazanjo?
21.1.2008 20:18:13   
riders
Hvala vsem. Sem naredila in postavila v hladilnik, jutri bom pa videla rezultat. Najbolj me skrbijo te trde plošče testa, čeprav po logiki je bolje, da se čez noč mehčajo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Lahko vnaprej pripravim lazanjo?
23.1.2008 13:34:54   
maja1488
jaz jo skoraj vedno pripravim dan prej. Ampak jaz tudi tiste trde liste malo pokuham, ker se ful raztegnejo in lepše oblikujem (postavljam v pekač). Pa po navadi se mi meso itak ohladi preden ga uspem dat na testenine, tako da se mi nič ne zvija.

(odgovor članu riders)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Lahko vnaprej pripravim lazanjo?
23.1.2008 18:58:57   
Enolla
Riders, no kako je šlo? Je bilo dobro, da boš vajo ponovila?

_____________________________

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Lahko vnaprej pripravim lazanjo?
23.1.2008 19:00:13   
kaya2007
jaz te listke testa, ki se ne kuhajo (barilla) vseeno kuham, je precej boljše. čist BTW user posted image

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Lahko vnaprej pripravim lazanjo?
24.1.2008 9:07:27   
riders
IZVIRNO SPOROČILO: Enolla

Riders, no kako je šlo? Je bilo dobro, da boš vajo ponovila?


Bom ponovila user posted image

Zgornji listki so se mi res zavihali in so bili precej trdi (hrustljavi), kar sicer ni nikogar drugega motilo razen mene, ker imam na zobeh aparat in sem težko grizla. Meso je bilo mrzlo, ampak bešamel je bil topel in so se zaradi tega zavihali.

Bom ponovila in bom po vaših navodilih malo skuhala liste. Kakšni dve minuti ali kaj več?

Drugače je bila lazanja zelo okusna in res jo brez problema lahko pripraviš en dan prej.

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Lahko vnaprej pripravim lazanjo?
24.1.2008 9:39:41   
Enolla
IZVIRNO SPOROČILO: riders


Bom ponovila user posted image


Bom ponovila in bom po vaših navodilih malo skuhala liste. Kakšni dve minuti ali kaj več?



Bo kar zadosti dve minuti.

_____________________________

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu riders)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...




Ljubezen
agnes

Ali ljubite svojega partnerja?

Da, zelo. (70%)

Mislim, da ga ljubim. (14%)

Včasih sem ga. (5%)

Ne, vendar vztrajam z njim, zaradi... (5%)

Ne, pravzaprav ga težko prenašam. (2%)

Ostalo:______________ (4%)


Število vseh glasov: 400

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!