Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Lahko se zgodi tudi vam :-) 13.1.2012 14:38:37
|
|
|
|
ZARA
|
In kam naj zdaj vibro skrijem? V kamin?
|
|
RE: Lahko se zgodi tudi vam :-) 13.1.2012 15:03:05
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA In kam naj zdaj vibro skrijem? V kamin? v povšter zatlači, pa reči, da ni vibrator ampak masažna blazina.
|
|
RE: Lahko se zgodi tudi vam :-) 13.1.2012 15:19:21
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: ZARA In kam naj zdaj vibro skrijem? V kamin? v povšter zatlači, pa reči, da ni vibrator ampak masažna blazina.
|
|
RE: Lahko se zgodi tudi vam :-) 13.1.2012 17:30:59
|
|
|
|
muki1
|
Joj ne vem, Zara. Najboljše, da si ga daš vgraditi
|
|
RE: Lahko se zgodi tudi vam :-) 13.1.2012 19:36:52
|
|
|
|
lotkla
|
Nekaj podobnega se je zgodilo lani pri nama v spalnici, kjer se preblevala gnojno angino. Moj in tamal sta me prišla pogledat, potem pa je mali odprl predal (ki ga sicer nikol ni niti pipal) in ga vzel ven. "Kaj pa je to?" je vprašal. Čeprav me je grlo tako bolelo, sem se komaj zadrževala, da nisem bruhnila v smeh. Moj pa je rekel, da je to ena igračka na batarije, ki pa ne dela. Star še ni bil 4 leta. Še danes se čudim da jo ni hotel vzeti, ker sicer vzame vsako traparijo, ki jo najde. Zadevo sem pospravila drugam in upam da naslednjič ne bo imel kakšnega prebliska in odprl ravno ta predal.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?