|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lahko grem sama ali morava priti skupaj?
25.9.2011 17:23:02   
SILVA
Ambulanta za neplodnost v Lj - gin.klinika
Punce, dajte mi prosim povedat ali je nujno, da je na prvem posvetu z menoj moj mož(kajti prišlo je tako, da ne more biti frej-službene obveznosti)....imava sicer opravljene že vse preglede in vsi izvidi so že v kartonih,
ali kaj komplicirajo, če bi prišla sama.

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 27.9.2011 10:16:03 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ambulanta za neplodnost v Lj - gin.klinika
26.9.2011 7:50:33   
pupe
ne kopmplicirajo,...
vsaj pri meni ni bilo koplikacij, vendar bo moral še velikokrat s teboj če bo to potrbno, tko da ...

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.9.2011 9:00:39   
SILVA

Hvala lepauser posted image  

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.9.2011 9:18:34   
metuljček_cekinček
Mogoče je boljše, če pokličeš in se s sestro Sonjo zmeniš, kako in kaj.
Če imata res že vse opravljeno in vse številke in gresta v bistvu sedaj v sprejemno pisarno, tj. sta praktično že v postopku.
Jest sem prišla sama, pa je moral priti še moj. Da zodovoljijo pravnoformalnim zahtevam.

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.9.2011 15:01:16   
SILVA
Nisva še v postopku, imava pa vse opravljeno,( laparo, histero, hormone, spermiogram, uz), bova pa kmalu upam....no saj mogoče mu bo celo uspelo, da si vsaj dve ure frej vzeme, če ne bom šla pa pač sama.
Hvala za odgovor.

(odgovor članu metuljček_cekinček)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.10.2011 7:27:47   
Poka
Jaz sem šla sama, kerje žal imel moj nek nujen sestanek. Je pa že naredil spermiogram, po izvide ni šel, sem pa dala zdravniku oziroma že prej v sprejemni pisarni njegov kartonček, da so pogledali izvide, ki pa so bili OK in mu ni treba prit. Če ne bodo nič rekli, moj ne bo šel zraven, razen če me bo moral peljat na kak poseg.  

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.10.2011 7:49:03   
SILVA
Tudi jaz sem šla sama, sva imela že vse izvide v kartonih in ni bilo nič narobe.Imela sem seboj tudi njegovo kartico in novo napotnico in sem tudi zanj dobila napotnico za SPB, tako, da sedaj samo še čakava pošto od konzilija potem pa naprej.Takrat bo pa šel z mano, ni drugeuser posted image

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?