Lahko grem sama ali morava priti skupaj? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo

Sporočilo

SILVA -> Lahko grem sama ali morava priti skupaj? (25.9.2011 17:23:02)

Ambulanta za neplodnost v Lj - gin.klinika
Punce, dajte mi prosim povedat ali je nujno, da je na prvem posvetu z menoj moj mož(kajti prišlo je tako, da ne more biti frej-službene obveznosti)....imava sicer opravljene že vse preglede in vsi izvidi so že v kartonih,
ali kaj komplicirajo, če bi prišla sama.

pupe -> RE: Ambulanta za neplodnost v Lj - gin.klinika (26.9.2011 7:50:33)

ne kopmplicirajo,...
vsaj pri meni ni bilo koplikacij, vendar bo moral še velikokrat s teboj če bo to potrbno, tko da ...

SILVA -> RE: Ambulanta za neplodnost v Lj - gin.klinika (26.9.2011 9:00:39)

Hvala lepa[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] 

metuljček_cekinček -> RE: Ambulanta za neplodnost v Lj - gin.klinika (26.9.2011 9:18:34)

Mogoče je boljše, če pokličeš in se s sestro Sonjo zmeniš, kako in kaj.
Če imata res že vse opravljeno in vse številke in gresta v bistvu sedaj v sprejemno pisarno, tj. sta praktično že v postopku.
Jest sem prišla sama, pa je moral priti še moj. Da zodovoljijo pravnoformalnim zahtevam.

SILVA -> RE: Ambulanta za neplodnost v Lj - gin.klinika (26.9.2011 15:01:16)

Nisva še v postopku, imava pa vse opravljeno,( laparo, histero, hormone, spermiogram, uz), bova pa kmalu upam....no saj mogoče mu bo celo uspelo, da si vsaj dve ure frej vzeme, če ne bom šla pa pač sama.
Hvala za odgovor.

Poka -> RE: Ambulanta za neplodnost v Lj - gin.klinika (3.10.2011 7:27:47)

Jaz sem šla sama, kerje žal imel moj nek nujen sestanek. Je pa že naredil spermiogram, po izvide ni šel, sem pa dala zdravniku oziroma že prej v sprejemni pisarni njegov kartonček, da so pogledali izvide, ki pa so bili OK in mu ni treba prit. Če ne bodo nič rekli, moj ne bo šel zraven, razen če me bo moral peljat na kak poseg.  

SILVA -> RE: Ambulanta za neplodnost v Lj - gin.klinika (3.10.2011 7:49:03)

Tudi jaz sem šla sama, sva imela že vse izvide v kartonih in ni bilo nič narobe.Imela sem seboj tudi njegovo kartico in novo napotnico in sem tudi zanj dobila napotnico za SPB, tako, da sedaj samo še čakava pošto od konzilija potem pa naprej.Takrat bo pa šel z mano, ni druge[sm=smiley1.gif]

Stran: [1]