|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   LOTTIES Plenice - pozna katera?
9.9.2007 15:47:05   
majchika
Pozna katera te ekološke plenice iz blaga?
Zasledila sem, da jih prodajajo v spletni trgovini Hiška dobrot, cena za paket vsega, kar naj bi potreboval za čas pleničk je cca.500 eur. To je meni sicer ogromno denarja naenkrat, po drugi strani pa me zanima, če ima katera kakšne izkušnje z njimi? Ker ko sešteješ stroške za navadne pleničke te lahko tud kap. Kolkr sem pri teh vidla, se menjajo vložki.
Ne me kregat, da bom že potem vidla komplicirat, prosim. Sej veste, da imamo prvič user posted image  milijon (ne)logičnih vprašanj user posted image , zdejle še imam čas šnjofat, kaj bi bilo za mojegauser posted image  najbolj prijazno in naravno. Če ve katera kaj povedat bom zeloooo hvaležna.
lep pozdrav!

Js imam pa še en srček.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: LOTTIES Plenice - pozna katera?
9.9.2007 16:27:39   
živa
Vtipkaj v brskalnik (tu na RR in na splošnih, npr. google, najdi.si) plenice Racman in plenice Štorklja, pa boš dobila veliko odgovorov, če te bo potem še kaj zanimalo, pa kar vprašaj user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu majchika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.10.2007 16:28:31   
gerilum
Pozdravljena,

tudi sama sem gledala te plenice (rok imam februarja), pa se mi zdijo še najboljše od vseh. Sem naredila celo študijo:

RACMAN: sicer je res da je ena velikost za vse in se prilagaja z gumbki, vendar pa je veliko mamic (nekaj jih poznam tudi osebno) nezadovoljnih prav s to velikostjo. Namreč ko je dojenček čez 6-8 mesecev in veselo telovadi je v teh plenicah tako omejen in so res okorne.

ŠTORKLJA: veliko uporabnic pove da pogosto prepuščajo, racman naj bi manj, ampak saj vse te bombažne prepuščajo do neke mere, odvisno na koliko časa previjaš. Spet naj bi bile preveč okorne.

BAMBINOMIO: super kar se velikosti tiče. Plenice so v 4 različnih velikostih, če pa kupiš paket imaš noter 3 različne velikosti. V paketu dobiš vložke (ki so zložene tetra plenice) in prekrivne hlačke, pa papirnato flis za čez vložek. Te pleničke lahko kombiniraš tudi s tetra plenicami, ki jih dobiš rabljene iz časov ko ni bilo še pampersk user posted image in potem kupiš samo hlačke in pride na koncu ugodna cena. So pa navadne tetra bolj tanke kot te v paketu, ampak lahko pač daš 2 noter ;)

LOTTIES: meni se zdijo še najboljše. Zakaj? So v dveh velikostih. So sestavljene iz plenice, vložka in prekrivnih hlačk. Vložki so že narejeni in ni potrebno zlagat tetra pleničk, kar prihrani čas :) Prednost teh pred bambinomio bi rekla da je to da dobiš tudi pleničke in potem manj premoči.

Seveda izkušenj z nobenimi nimam... ko sem bila mlajša sem previjala sestrico z navadnimi pleničkami z bombaža in se še zdaj spomnem vsega likanja, pa zvijanja pleničke.. skratka je vzelo kar nekaj časa... user posted image

Jaz se trenutno odločam med bambinomio (v kombinacijami s tetra, ki jih imam še od sebe :D) in Lotties. Bi pa res prišle prav kakšne izkušnje iz prve roke.. tako na občutek kupovat je precej... še posebno ker govorimo o 500 € in ne nekem manjšem znesku...

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.10.2007 18:11:21   
solatja
ne poznam. sem pa imela pripravljene Racmanke, pa jih nisem smela uporabljat zaradi širokega povijanja oz. se mi ni zdelo človeško, da bi julija čez Racmana devala še široko povijanje. pol se pa itak razvadiš user posted image mogoče so novejši Racmani že primerni za to user posted image

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu gerilum)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.10.2007 10:07:26   
gerilum
Pozdravljene,

sem malo brskala po tujih forumih in na Italjanskih naletela na kar precej dobrih odzivov na pleničke Lotties in bambino mio, seveda na njih ni primerjave s SLO, ker jih pač ne poznajo, imajo v Italiji pa še nekaj svojih znamk. Potem se brskala še po spletni trgovini Lotties IT in sem ugotovila, da lahko pri njih naročiš pakete po velikostih in se bom verjetno za tole odločila. Kupiš paket S in potem vidiš če ti odgovarja pa kako naprej z večjimi številkami user posted image .

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.10.2007 10:50:55   
majchika
Gerilum, a boš naročila preko italijanske spletne strani?

Js imam pa še en srček.

(odgovor članu gerilum)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.10.2007 15:04:04   
gerilum
Majchika, ne vem še. Če bom naročala preko spletne strani bom verjetno kar k sestrični v IT naročila :). Imam pa namen novembra it malo po Italjanskih trgovinah pokukat, mogoče pa dobim kje na policah akcijo user posted image .

(odgovor članu majchika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.10.2007 12:17:27   
majchika
Gerilum, daj lepo prosim, če se ti bo dalo, javi, kaj si kaj ugotovila oz.našla.
Js ne znam italijansko, drugače bi pobrskala po it.netu sama, resno pa razmišljam, da bi za našega user posted image  nabavla te pleničke.
Lep pozdrav!

Js imam pa še en srček.

(odgovor članu gerilum)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.4.2008 14:04:23   
Leiah
No ker vidim, da ni še nobene punce, ki bi imela te plenice sem se odločila, da vam malo napišem o njih!
Sama sem jih ravno kupila (sicer jih bom začela uporabljati čez kaka slaba dva tedna, tako da o funkcionalnosti malo kasneje user posted image ) in sem že na začetku zelo zadovoljna z njimi!

Kupila sem paket SOFT, ki vsebuje 20 plenic velikosti S, 20 vložkov S, 20 plenic velikosti L, 5 vložkov L, po 2 prekrivne hlačke vsake velikosti (skupaj 10 komadov), 10 pol papirnati flis velikosti 0 in 20 rol papirnati flis velikosti 1 (vsaka pola ima 100 lističev).
Sprva moram povedati, da sem zelo razočarana nad podjetjem Hiška_dobrot, tu so ljudje skrajno neresni, se ne oglašajo na telefone niti na mejle, tako da sem se na koncu odločila, da bom plenice naročila iz podjetja v Avstriji. Internetna stran je tale. Ker sama ne znam dobro nemško sem jim poslala mejl v angleščini in v roku 5 minut so se že oglasili in mi razložili kako opraviti nakup pri njih, tako da je stvar res zelo hitro potekala. V roku 10 dni (vmes je bil vikend), sem dobila svoj paket, ki je bil na koncu še cenejši, kot če bi jih kupila v Sloveniji!! Tako da bi res pohvalila to podjetje!
Originalna stran Lotties plenic pa je tale.

Drugače moram povedati, da se plenice zelo hitro posušijo, oprali in obesili smo jih okrog 14h in zvečer so bile že suhe (ne uporabljamo sušilca, ker ga nimamo), dan pa ni bil ne vem kako topel. Drugače pa so zelo mehke!
Če še kako kaj zanima o njih ji rade volje povem!

p.s.
Če pa se moderatorju zdi, da je tole sporočilo propogandnega značaja, pa lahko mirne vesti izbriše!

Lp

(odgovor članu majchika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.10.2008 17:36:34   
Hiskadobrot
LEp pozdrav....

Čisto na kratko, ja res je, da smo pri HIški Dobrot nekaj časa imeli večje težave, vendar smo sedaj vse skupaj na novo postavili, dodali ne samo plenice, ampak veliko drugih lotties izdelkov, v kratkem pa bomo znižali tudi ceno kompletov Lotties plenic, tako da se vsem tistim, ki ste nas poizkušali dobiti opravičujemo in obljubljamo, da o sedaj bolje.

Lep pozdrav

Peter Mesarec

(odgovor članu Leiah)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.