Leiah -> RE: LOTTIES Plenice - pozna katera? (29.4.2008 14:04:23)
|
No ker vidim, da ni še nobene punce, ki bi imela te plenice sem se odločila, da vam malo napišem o njih! Sama sem jih ravno kupila (sicer jih bom začela uporabljati čez kaka slaba dva tedna, tako da o funkcionalnosti malo kasneje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]) in sem že na začetku zelo zadovoljna z njimi! Kupila sem paket SOFT, ki vsebuje 20 plenic velikosti S, 20 vložkov S, 20 plenic velikosti L, 5 vložkov L, po 2 prekrivne hlačke vsake velikosti (skupaj 10 komadov), 10 pol papirnati flis velikosti 0 in 20 rol papirnati flis velikosti 1 (vsaka pola ima 100 lističev). Sprva moram povedati, da sem zelo razočarana nad podjetjem Hiška_dobrot, tu so ljudje skrajno neresni, se ne oglašajo na telefone niti na mejle, tako da sem se na koncu odločila, da bom plenice naročila iz podjetja v Avstriji. Internetna stran je tale. Ker sama ne znam dobro nemško sem jim poslala mejl v angleščini in v roku 5 minut so se že oglasili in mi razložili kako opraviti nakup pri njih, tako da je stvar res zelo hitro potekala. V roku 10 dni (vmes je bil vikend), sem dobila svoj paket, ki je bil na koncu še cenejši, kot če bi jih kupila v Sloveniji!! Tako da bi res pohvalila to podjetje! Originalna stran Lotties plenic pa je tale. Drugače moram povedati, da se plenice zelo hitro posušijo, oprali in obesili smo jih okrog 14h in zvečer so bile že suhe (ne uporabljamo sušilca, ker ga nimamo), dan pa ni bil ne vem kako topel. Drugače pa so zelo mehke! Če še kako kaj zanima o njih ji rade volje povem! p.s. Če pa se moderatorju zdi, da je tole sporočilo propogandnega značaja, pa lahko mirne vesti izbriše!
|
|
|
|