Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: LJ porodnišnica - plenice 23.5.2009 18:12:59
|
|
|
|
NEVA-1
|
Za domov, če je potrebno široko povijanje, saj pred dobrimi tremi leti je bilo tako, tam so pa v njihovih plenicah
|
|
|
|
RE: LJ porodnišnica - plenice 23.5.2009 21:32:59
|
|
|
|
Naja31
|
Za domov.
|
|
|
|
RE: LJ porodnišnica - plenice 31.5.2009 21:03:46
|
|
|
|
meta21
|
Jaz sem tudi 3 vzela, na koncu sem ga pa itak v njihovi pustila. Če 3 dni koristiš njihove, jih ne bo konec, če še eno vzameš.
|
|
|
|
RE: LJ porodnišnica - plenice 3.6.2009 9:41:06
|
|
|
|
enaS
|
Jaz se pa ne strinjam, da vzameš njihove. Če bi vse tako razmišljale, potem se jih ne bi dalo dobiti, ko bi naslednja potrebovala. Zakaj potem ne vzameš za domov še spalne srajce, vložkov, pa še kaj inventarja ?
|
|
|
|
RE: LJ porodnišnica - plenice 3.6.2009 10:21:30
|
|
|
|
šrimpf
|
ja to je pa res babica na MŠ potožila, da jim vse poberejo, konkretno se je nanašal na kapice in majčke. tko da se popolnoma strinjam z enaS
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.