LJ porodnišnica - plenice (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Porodnišnica

Sporočilo

TeBo -> LJ porodnišnica - plenice (23.5.2009 18:01:52)

Mi lahko prosim poveste, zakaj je v opremi za dojenča, ki jo je potrebno pripraviti za v porodnišnico povsod navedeno, da potrebujemo tudi 3 tetra plenice??
Kolikor vem, so dojenčki v njihovih oblačilih, prav tako dobiš tam pleničke? Tetra plenic pa nimajo ali kako?

NEVA-1 -> RE: LJ porodnišnica - plenice (23.5.2009 18:12:59)

Za domov, če je potrebno široko povijanje, saj pred dobrimi tremi leti je bilo tako, tam so pa v njihovih plenicah

Naja31 -> RE: LJ porodnišnica - plenice (23.5.2009 21:32:59)

Za domov.

meta21 -> RE: LJ porodnišnica - plenice (31.5.2009 21:03:46)

Jaz sem tudi 3 vzela, na koncu sem ga pa itak v njihovi pustila. Če 3 dni koristiš njihove, jih ne bo konec, če še eno vzameš.

enaS -> RE: LJ porodnišnica - plenice (3.6.2009 9:41:06)

Jaz se pa ne strinjam, da vzameš njihove. Če bi vse tako razmišljale, potem se jih ne bi dalo dobiti, ko bi naslednja potrebovala. Zakaj potem ne vzameš za domov še spalne srajce, vložkov, pa še kaj inventarja ?

šrimpf -> RE: LJ porodnišnica - plenice (3.6.2009 10:21:30)

ja to je pa res babica na MŠ potožila, da jim vse poberejo, konkretno se je nanašal na kapice in majčke. tko da se popolnoma strinjam z enaS

komarka -> RE: LJ porodnišnica - plenice (3.6.2009 10:47:52)

Tertra plenice (oprane in zlikane) rabiš ko prenašaš novorojenčka, pogrneš lupinco, eno daš sebi na ramo.
Če boš rabla široko povijanje boš pa tako vedela pred odhodom domov...

Sicer pa menda patronazne vidijo na domu dosti dojenčkov v majčkah KC [sm=zmeden.gif]

Stran: [1]