|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   LESNINA-KP/KATASTROFA
28.1.2007 21:46:28   
lin
Z možem kupujeva jedilno mizo.
In se odpraviva v Lesnino Koper. Najdevo mizo (stekleno) ki nama je zelo všeč, samo žal v rdeči barvi. Vprašam prodajalca če  imajo ta model še v kakšni drugi barvi, pa mi odgovori da v oranžni, katera nam odgovarja,pa ga prosim če mi pokaže kakšna je ta oranžna (raztavljene je niso imeli) pa sem mislila vsaj v katalogu, pa mi pove da nima kataloga da pa jo imajo na zalogi v skladišču (skladišče je v trgovini)
Povem mu, če bi se jo dalo videt, vsaj košček (da za 5 cm odpre karton) da vidim kakšen odtenek oranžne je, in če nam odgovarja jo vzamemo takoj , pa se neki obotavlja pa gre nekoga kao vprašat pa se vrne, pa mi pove da žal ne, ker je čisto na vrhu v skladišču. In še sam mi pove da res nima pojma kakšen odtenek je, ker jih je veliko različnih. Mater sem bla jezna, pa končno sva našla mizo ki nama je bla res ful všeč, pa še niti ni bla tako poceni(cca, 500 eu), pa sej sploh ni važno ,tudi če bi bla samo 100 eu.
Moj dragi se pobere ven jaz pa vprašam še drugega prodajalca (je bil starejši)pa mu vse obrazložim pa mi isto odgovori.Sem hotela znoret.Sem se razkurla in sem mu rekla če se mu zdi to normalno in če bi on kupu stvar katero prej nebi videl, in za piko na i mi še reče da mu je žal pa da naj pridem enkrat naslednji teden da če bodo uno prodali bodo pol oranžno sestavli.
Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.Kaj bi ve naredile?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: LESNINA-KP/KATASTROFA
28.1.2007 21:50:18   
Marogica
Zahtevala bi šefa, mu vse skupaj obrazložila. In mizo bi mi morali pokazati. Če bi jo pa kupila ali ne, pa se bom odločila naslednji teden, bi jim rekla.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.1.2007 21:57:49   
lin
Marogica, sej sem vprašala za šefa ma ker je to bilo v sob. popoldan ga ni bilo.
Ma če mi miza nebi bila tako fuuul všeč bi pustila vse skupaj ,ma tako pa se bom jutri če mi bo zneslo prov zapeljala v Kp in če mi je nebodo pokazali nardila kažin

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.1.2007 22:01:15   
Marogica
Naj se gredo solit. Mene bi to tako razkurlo, da mize ne bi kupila. SEm pač trma trmasta....user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.1.2007 22:08:24   
lin
Marogica,sej to me jezi ker jaz sem tudi trmasta bikica samo kaj ko nama je miza res ful všeč pa drugje podobne nisva zasledila.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.1.2007 22:12:27   
Primoza
Običajno so v Lesnini zelo poslovni, ker so delniška družba, pa menagment ima kar nekaj svojih delnic, kar pomeni, da so zelo zainteresirani za dobro poslovanje. Če so v KP izpostavi kaj drugačni jih zatoži v Ljubljani na "generalnem šabu" oz. upravi. Morda v Ljubljani kdaj tudi ne vedo kaj počno lokalci.

< Sporočilo je popravil primoza -- 28.1.2007 22:13:06 >

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.1.2007 23:03:33   
Mavrična zvezdica
Sama sem z Gorenjske pa lahko dodam le to, da je vse odvisno od trgovine. V Kranju se meni tudi zdi poden, sva bila pa midva zelo zadovoljna na Brdu (Ljubljana) in ko sva v Kr sparaševala za določnen sestavljiv program, so nama povedali, da tega pa oni nimajo (imeli pa so razstavljeno sestavljivo dnevno iz tega programa v svojem razstavnem prostoru??????).

V Lj sva samo omenila ime programa in proizvajalca pa so naju že povabili k mizi s celim kupom brošur in nama vse računalniško izrisali, svetovali še in še - v glavnem kapo dol. Tam bova še kupovala, v Kr pa sploh ne greva več  - dvakrat sva stvari že vračala, ker so bile poškodovane, za trosed pa son nama namesto 12 obrokov trgali še dva dodoatna??????

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.1.2007 8:53:33   
Anonimen
Hja lin jaz sem jih kar nekam poslala.Med božičem in novim letom sem pričakovala omarico,ki sem jo hotela kupiti,pa je prišla šele pred dvemi dnevi.Ne hvala,sem dejala,sdeja si jo pak imejte,jaz sem jo rabila za tisto obdobje.Strašno so neuslužni,dobiš občutek,kot,da se jim ne da prodat nobenega izdelka.Si šla morda v Lucijo v Merkatorjevo trgovino z pohištvom,tam sem namreč videela čudovite primerke miz.

(odgovor članu lin)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
29.1.2007 12:14:24   
Anonimen
O poslovnosti Lesnine bi pa lahko govorili - no tudi jaz imam z njimi najslabše izkušnje, pa smo v zadnjem letu zaradi selitve sprobali veliko prodajalcev pohištva - katastrofa...

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
29.1.2007 12:55:09   
mika
Mene bi to tako razkurlo, da mize ne bi kupila. SEm pač trma trmasta....

mene tudi. z mamo sva šli gledat blago zazavese in se dogovorit s šiviljo. trgovka v trgovini naju je odpravila na hitro, mama pa je rinila v njo. jaz sem popizdila in sem šla ven, mama pa je dobila št. od šivilje. potem sva šli še drugam, ampak sem dobila predračune, kot da z zavesami še dobim oknauser posted image .
poleg tega še vse niso raumele, kaj so panele.
no in mama pokliče ta prvo šiviljo, vam povem ženska 1A, vse je zaštekala, skupaj sva šli blago kupit, ker v tisti trgovini ni bilo nič.
še dobro, da je mama vztrajalauser posted image . je pa obvestila šefico, kakšno prodajalko imauser posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.1.2007 19:06:48   
lin
Neva
Sem šla v Lucijo v Mercator in so ful prijazni je pa res da jih tam veliko poznam.Res je da imajo lepe mize samo dimenzije nama ne vstrezajouser posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.1.2007 20:35:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lin

Neva
Sem šla v Lucijo v Mercator in so ful prijazni je pa res da jih tam veliko poznam.Res je da imajo lepe mize samo dimenzije nama ne vstrezajouser posted image

Škoda,mani so zelo všeč mize iz masivnega lesa,ampak bi rada tudi
zraven enako klop v obliki črke L

(odgovor članu lin)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
29.1.2007 20:46:54   
Anonimen
A če bi jo kupila z gotovino, bi ti jo pa verjetno takoj s kupa dol dali?!...Mah, veš, bi morala žensko-prodajalko vprašat. Ta bi te razumela in bi se potrudilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
1.2.2007 10:21:48   
nemoro
Spoštovana ga. Lin, za nevščenosti v Lesnini se vam opravičujem, nekoliko je kriva tudi nerodnost prodajalca, ki bi vam lahko prijazno pojasnil, da vam bi mizo za ogled barve pripravili naslednji dan in vam naredil rezervacijo.
Vsekakor smo mizo sedaj pripravili tako, da bi lahko pogledali in je rezervirana na vaše ime - Lin.

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.2.2007 10:34:27   
Primoza
No, to je dokaz poslovnega odnosa. Moje mnenje je, da se Lesnina res trudi.

(odgovor članu nemoro)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.2.2007 12:40:34   
MaloMorgen
Barbara, ker imam sam mešane iskušnje z KR, sem pa dobil okvarjen kavč, me zanima če nisem dobil tvojegauser posted image  (klik ali nekaj podobnega se je imenoval moj kavč).
Mi lahko zaupaš kateri program si zbrala, ker imam sam tudi namen opremljati pa me zanima kako zgleda če ti to narišejouser posted image . Da ne bom iskal tam kjer nimajouser posted image

(odgovor članu Mavrična zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?