lin -> LESNINA-KP/KATASTROFA (28.1.2007 21:46:28)
|
Z možem kupujeva jedilno mizo. In se odpraviva v Lesnino Koper. Najdevo mizo (stekleno) ki nama je zelo všeč, samo žal v rdeči barvi. Vprašam prodajalca če imajo ta model še v kakšni drugi barvi, pa mi odgovori da v oranžni, katera nam odgovarja,pa ga prosim če mi pokaže kakšna je ta oranžna (raztavljene je niso imeli) pa sem mislila vsaj v katalogu, pa mi pove da nima kataloga da pa jo imajo na zalogi v skladišču (skladišče je v trgovini) Povem mu, če bi se jo dalo videt, vsaj košček (da za 5 cm odpre karton) da vidim kakšen odtenek oranžne je, in če nam odgovarja jo vzamemo takoj , pa se neki obotavlja pa gre nekoga kao vprašat pa se vrne, pa mi pove da žal ne, ker je čisto na vrhu v skladišču. In še sam mi pove da res nima pojma kakšen odtenek je, ker jih je veliko različnih. Mater sem bla jezna, pa končno sva našla mizo ki nama je bla res ful všeč, pa še niti ni bla tako poceni(cca, 500 eu), pa sej sploh ni važno ,tudi če bi bla samo 100 eu. Moj dragi se pobere ven jaz pa vprašam še drugega prodajalca (je bil starejši)pa mu vse obrazložim pa mi isto odgovori.Sem hotela znoret.Sem se razkurla in sem mu rekla če se mu zdi to normalno in če bi on kupu stvar katero prej nebi videl, in za piko na i mi še reče da mu je žal pa da naj pridem enkrat naslednji teden da če bodo uno prodali bodo pol oranžno sestavli. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.Kaj bi ve naredile?
|
|
|
|