Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
LARISA - vse najboljše! 15.6.2005 21:46:17
|
|
|
|
emaa
|
vse naj, naj še od mene :torta::darilo::morje::torta::morje::darilo:
|
|
|
|
LARISA - vse najboljše! 15.6.2005 21:49:57
|
|
|
|
pika74
|
Hoj hoj :darilo::torta::rozica::torta::darilo::rozica::darilo::torta::darilo::rozica:
|
|
|
|
LARISA - vse najboljše! 15.6.2005 21:56:22
|
|
|
|
Pia73
|
:rozica::darilo::torta: ČESTITKE :darilo::torta::rozica:
|
|
|
|
LARISA - vse najboljše! 15.6.2005 21:58:01
|
|
|
|
cmokec
|
Vse najboljše :rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
LARISA - vse najboljše! 15.6.2005 21:58:56
|
|
|
|
tinkamiška
|
Tudi jaz ti želom vse najboljše:rozica::rozica::rozica::zajcek::zajcek::zajcek: Tinka
|
|
|
|
LARISA - vse najboljše! 16.6.2005 7:07:06
|
|
|
|
anadejka
|
Happy happy happy rojstn dan,pa velik sreče in zdravja,pa naj se ti izpolni tista najbolj goreča želja :rozica::darilo::torta::sloncek::miska::angel::rozica::darilo::torta::angel::miska::sloncek::rozica::darilo::torta::sloncek::miska::angel::rozica::darilo::torta::sloncek::miska::angel:
|
|
|
|
LARISA - vse najboljše! 16.6.2005 7:09:07
|
|
|
|
puncica
|
pa si me prehitela:)- No tudi jaz ti želim vse naj naj, eno fajn žurko :sloncek: , pa seveda da bi se čim prej prestavila na listo nosečk:bravo::bravo::bravo::sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
LARISA - vse najboljše! 16.6.2005 8:18:50
|
|
|
|
larisa
|
ooooooooooooooooooooooooo punce, kolk ste me presenetile!!!! Kar mal jokam. Hvala vam!!!!! Polepšale ste mi rojstni dan!!!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
LARISA - vse najboljše! 16.6.2005 8:32:42
|
|
|
|
PiaM
|
:sloncek::bravo::darilo::metulj::torta::rozica:
|
|
|
|
LARISA - vse najboljše! 16.6.2005 8:34:40
|
|
|
|
biba77
|
:torta::torta::rozica::rozica::rozica::darilo::rozica::rozica::rozica::torta::torta::torta::torta::rozica::rozica::rozica::darilo::rozica::rozica::rozica::torta::torta: Za darilo pa... NAJ SE TI CIMPREJ URESNICI TA SRCNA ZELJA, KI JO VSE NOSIMO V SEBI! :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
LARISA - vse najboljše! 16.6.2005 8:58:47
|
|
|
|
Gea1
|
Velik velik sreče in zdravja, pa tudi eno majčkeno :duda:, ki bi prinesla veselje v hišo. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::darilo::darilo::darilo::torta::torta::torta:
|
|
|
|
LARISA - vse najboljše! 16.6.2005 9:04:31
|
|
|
|
tia
|
:darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta: :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Naj se ti uresniči,to kar si sama najbolj želiš. Tia
|
|
|
|
LARISA - vse najboljše! 16.6.2005 12:37:42
|
|
|
|
fionaP
|
Vse najboljše!!! :darilo::darilo::darilo::darilo: :rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
LARISA - vse najboljše! 16.6.2005 14:17:54
|
|
|
|
Anonimen
|
:rozica::rozica:Vse najboljse!!!! :rozica::rozica:
|
|
|
|
LARISA - vse najboljše! 16.6.2005 17:55:30
|
|
|
|
Suana
|
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:vse najboljše za te ,vse najboljše za te vse najboljše draga LARISA,vse naboljše za te. :torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?