Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
LARISA - vse najboljše! 15.6.2005 21:46:17
|
|
|
|
emaa
|
vse naj, naj še od mene :torta::darilo::morje::torta::morje::darilo:
|
|
|
|
LARISA - vse najboljše! 15.6.2005 21:49:57
|
|
|
|
pika74
|
Hoj hoj :darilo::torta::rozica::torta::darilo::rozica::darilo::torta::darilo::rozica:
|
|
|
|
LARISA - vse najboljše! 15.6.2005 21:56:22
|
|
|
|
Pia73
|
:rozica::darilo::torta: ČESTITKE :darilo::torta::rozica:
|
|
|
|
LARISA - vse najboljše! 15.6.2005 21:58:01
|
|
|
|
cmokec
|
Vse najboljše :rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
LARISA - vse najboljše! 15.6.2005 21:58:56
|
|
|
|
tinkamiška
|
Tudi jaz ti želom vse najboljše:rozica::rozica::rozica::zajcek::zajcek::zajcek: Tinka
|
|
|
|
LARISA - vse najboljše! 16.6.2005 7:07:06
|
|
|
|
anadejka
|
Happy happy happy rojstn dan,pa velik sreče in zdravja,pa naj se ti izpolni tista najbolj goreča želja :rozica::darilo::torta::sloncek::miska::angel::rozica::darilo::torta::angel::miska::sloncek::rozica::darilo::torta::sloncek::miska::angel::rozica::darilo::torta::sloncek::miska::angel:
|
|
|
|
LARISA - vse najboljše! 16.6.2005 7:09:07
|
|
|
|
puncica
|
pa si me prehitela:)- No tudi jaz ti želim vse naj naj, eno fajn žurko :sloncek: , pa seveda da bi se čim prej prestavila na listo nosečk:bravo::bravo::bravo::sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
LARISA - vse najboljše! 16.6.2005 8:18:50
|
|
|
|
larisa
|
ooooooooooooooooooooooooo punce, kolk ste me presenetile!!!! Kar mal jokam. Hvala vam!!!!! Polepšale ste mi rojstni dan!!!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
LARISA - vse najboljše! 16.6.2005 8:32:42
|
|
|
|
PiaM
|
:sloncek::bravo::darilo::metulj::torta::rozica:
|
|
|
|
LARISA - vse najboljše! 16.6.2005 8:34:40
|
|
|
|
biba77
|
:torta::torta::rozica::rozica::rozica::darilo::rozica::rozica::rozica::torta::torta::torta::torta::rozica::rozica::rozica::darilo::rozica::rozica::rozica::torta::torta: Za darilo pa... NAJ SE TI CIMPREJ URESNICI TA SRCNA ZELJA, KI JO VSE NOSIMO V SEBI! :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
LARISA - vse najboljše! 16.6.2005 8:58:47
|
|
|
|
Gea1
|
Velik velik sreče in zdravja, pa tudi eno majčkeno :duda:, ki bi prinesla veselje v hišo. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::darilo::darilo::darilo::torta::torta::torta:
|
|
|
|
LARISA - vse najboljše! 16.6.2005 9:04:31
|
|
|
|
tia
|
:darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta: :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Naj se ti uresniči,to kar si sama najbolj želiš. Tia
|
|
|
|
LARISA - vse najboljše! 16.6.2005 12:37:42
|
|
|
|
fionaP
|
Vse najboljše!!! :darilo::darilo::darilo::darilo: :rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
LARISA - vse najboljše! 16.6.2005 14:17:54
|
|
|
|
Anonimen
|
:rozica::rozica:Vse najboljse!!!! :rozica::rozica:
|
|
|
|
LARISA - vse najboljše! 16.6.2005 17:55:30
|
|
|
|
Suana
|
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:vse najboljše za te ,vse najboljše za te vse najboljše draga LARISA,vse naboljše za te. :torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.