LARISA - vse najboljše! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Anitka -> LARISA - vse najboljše! (15.6.2005 21:42:01)

Če se ne motim, praznuješ jutri rojstni dan. Ker ne vem, kdaj bom jutri na RR-jo uspela priti, bi ti rada voščila že danes.

Torej draga Larisa, želim ti vse najboljše in naj se ti uresničjo vse želje, še posebej tista najbolj goreča.

:darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo:

:torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta:

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Anitka:pika:

emaa -> LARISA - vse najboljše! (15.6.2005 21:46:17)

vse naj, naj še od mene
:torta::darilo::morje::torta::morje::darilo:

pika74 -> LARISA - vse najboljše! (15.6.2005 21:49:57)

Hoj hoj

:darilo::torta::rozica::torta::darilo::rozica::darilo::torta::darilo::rozica:

Pia73 -> LARISA - vse najboljše! (15.6.2005 21:56:22)

:rozica::darilo::torta: ČESTITKE :darilo::torta::rozica:

cmokec -> LARISA - vse najboljše! (15.6.2005 21:58:01)

Vse najboljše :rozica::rozica::rozica::rozica:

tinkamiška -> LARISA - vse najboljše! (15.6.2005 21:58:56)

Tudi jaz ti želom vse najboljše:rozica::rozica::rozica::zajcek::zajcek::zajcek:

Tinka

anadejka -> LARISA - vse najboljše! (16.6.2005 7:07:06)

Happy happy happy rojstn dan,pa velik sreče in zdravja,pa naj se ti izpolni tista najbolj goreča želja
:rozica::darilo::torta::sloncek::miska::angel::rozica::darilo::torta::angel::miska::sloncek::rozica::darilo::torta::sloncek::miska::angel::rozica::darilo::torta::sloncek::miska::angel:

puncica -> LARISA - vse najboljše! (16.6.2005 7:09:07)

pa si me prehitela:)- No tudi jaz ti želim vse naj naj, eno fajn žurko :sloncek: , pa seveda da bi se čim prej prestavila na listo nosečk:bravo::bravo::bravo::sloncek::sloncek::sloncek:

larisa -> LARISA - vse najboljše! (16.6.2005 8:18:50)

ooooooooooooooooooooooooo punce, kolk ste me presenetile!!!! Kar mal jokam. Hvala vam!!!!! Polepšale ste mi rojstni dan!!!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

PiaM -> LARISA - vse najboljše! (16.6.2005 8:32:42)

:sloncek::bravo::darilo::metulj::torta::rozica:

biba77 -> LARISA - vse najboljše! (16.6.2005 8:34:40)

:torta::torta::rozica::rozica::rozica::darilo::rozica::rozica::rozica::torta::torta::torta::torta::rozica::rozica::rozica::darilo::rozica::rozica::rozica::torta::torta:
Za darilo pa... NAJ SE TI CIMPREJ URESNICI TA SRCNA ZELJA, KI JO VSE NOSIMO V SEBI!
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Gea1 -> LARISA - vse najboljše! (16.6.2005 8:58:47)

Velik velik sreče in zdravja, pa tudi eno majčkeno :duda:, ki bi prinesla veselje v hišo.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::darilo::darilo::darilo::torta::torta::torta:

tia -> LARISA - vse najboljše! (16.6.2005 9:04:31)

:darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta:

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Naj se ti uresniči,to kar si sama najbolj želiš.

Tia

fionaP -> LARISA - vse najboljše! (16.6.2005 12:37:42)

Vse najboljše!!!
:darilo::darilo::darilo::darilo:
:rozica::rozica::rozica::rozica:

Anonimen -> LARISA - vse najboljše! (16.6.2005 14:17:54)

:rozica::rozica:Vse najboljse!!!! :rozica::rozica:

Suana -> LARISA - vse najboljše! (16.6.2005 17:55:30)

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:vse najboljše za te ,vse najboljše za te vse najboljše draga LARISA,vse naboljše za te.
:torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Sulfinija -> LARISA - vse najboljše! (16.6.2005 20:08:35)

Vse naj,naj ob praznovanju tvojega rojtnega dneva.Naj se ti uresniči vse kar nosiš na dnu svojega srca!
:torta::torta::torta::torta::torta::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::duda::duda::duda::duda:.

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

Stran: [1]