Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
LARA in alja...pa še neki 18.6.2005 18:35:22
|
|
|
|
Aljakop
|
Ejla! a veš,kaj je bilo? virozica...piška sicer ni bila hudo vneta, ampak smo dobili LOTRIDERM mazilo za primer,če se poslabša..;) ampak v bistvu je bila neka virozica z izpuščajčki,ki niso bili nalezljivi:bravo: btw - so že izginili. Sicer pa smo imeli z vneto ritko že fulkrat probleme:( tako da imamo doma praktično celo lekarno: hipermangan, ribjo mast, praško pasto, cinkovo olje, lotriderm kremo, bepanten, canesten, hladilno mazilo in še eno kremo, ki ne vem kako se kliče..zdaj smo dobri za nekaj časa:)- lp alja
|
|
|
|
LARA in alja...pa še neki 19.6.2005 13:44:44
|
|
|
|
Anonimen
|
ja moja duša je pa mela hudo vneto pišo z gljivicam. zgleda da je vse skup z vnetjem ušesa na čelu nabasala v toplicah. piša je bla mal uneta, pol je pa dobila še antibiotik za uho, kar je pa zadevo še 100x poslabšalo. tako da sem jo pol vlekla k dohtarju in je dobila canesten proti gljivicam pa še eno žavbo so ji v lekarni zmešal proti vnetju. zdej je stanje že veliikkkooo boljše :bravo: k sreč, ker je bla res boga. je ponoč tulila :((:(( k zverina tko jo je srbel pa pekl vrjtn. pa še v tisti pregreti plenici. :( no zdej mamo pa nov problem..pa bom odprla novo temo... lp, lara
|
|
|
|
LARA in alja...pa še neki 19.6.2005 14:50:09
|
|
|
|
Anonimen
|
No, evo nekej smo pa le pogruntale :bravo: Samo da je punčkam boljše, drugič boste pa vedle, če bo jok ponoč, najprej piško prečekirat, ne ;)
|
|
|
|
LARA in alja...pa še neki 19.6.2005 20:47:02
|
|
|
|
Anonimen
|
hehe piša, lulika, češplca, žemlca :ups: :) pa še en kup izrazov :) za žensko zunanje splovilo :) kako smo ljudje smešni! :) lp, lara
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?