|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kvas v vrečki ??
29.10.2010 17:01:42   
ona
Danes sem v trgovini zasledila,da prodajajo tudi kvas v prahu in je pakiran v take vrečkice kot npr. pecilni prašek...zdej pa ne vem al sem jaz za luno ali je meni kvas normalen samo tisti,ki je v kockah v hladilnikuuser posted image
pač normalen kvasuser posted image
Zdej me pa zanima,če ja katera že provala tak kvas in če se sploh obneseuser posted image oz. če deluje kot normalen kvasuser posted image ?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kvas v vrečki ??
29.10.2010 17:06:09   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: ona

Danes sem v trgovini zasledila,da prodajajo tudi kvas v prahu in je pakiran v take vrečkice kot npr. pecilni prašek...zdej pa ne vem al sem jaz za luno ali je meni kvas normalen samo tisti,ki je v kockah v hladilnikuuser posted image
pač normalen kvasuser posted image
Zdej me pa zanima,če ja katera že provala tak kvas in če se sploh obneseuser posted image oz. če deluje kot normalen kvasuser posted image ?

misliš mogoče pivski kvas, tisti, ki je tako za uživanje, no, zda dodajanje vitaminov in tako? Vem, da Montignacova metoda non stop poudarja pivski kvas, sem ga tudi sama imela doma, samo je gravžen. če pa je za testo dvigat, pa ne vem, nisem nikoli probala.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.10.2010 17:08:11   
ona
ne,ne ga prodajajo v takih vrečkah kot je npr. pecilni prašek,v teh majhnih in piše gor normalno kvas v prahu...to mi je čudno,če bi ga npr. lahko npr. uporabila za testo za pizzouser posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.10.2010 17:09:29   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: ona

ne,ne ga prodajajo v takih vrečkah kot je npr. pecilni prašek,v teh majhnih in piše gor normalno kvas v prahu...to mi je čudno,če bi ga npr. lahko npr. uporabila za testo za pizzouser posted image

aja, suhi kvas. ja, vem, prav kvas v majhni vrečki. ja, seveda ga lahko uporabiš za pico, saj eni vse samo s suhim kvasom delajo. No, jaz ne, tako da ne vem, kako se naredi, preberi navodila, pa bo. Ni panike.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.10.2010 17:10:32   
Sacherca
http://www.mercator.si/trgovina/dr-oetker-instant-suhi-pekovski-kvas_22727

Instant kvas...Ga uporabljam ja.Tega imam vedno na zlogi,tistega v kocki pa obcasno.
Imele ze od oetkerja,Digija,mercatorja....

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.10.2010 17:11:27   
Klemy82
Uporabljam, ja. In mi je kul.

Jst.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.10.2010 17:28:04   
enea
jaz ta kvas dam zmeraj ko pečem kruh v kruhomatuuser posted image user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.10.2010 18:21:14   
lex
jaz ga uporabljam za kruh

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu enea)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.10.2010 18:37:06   
ona
Ja,tale ja user posted image

jaz sem pa mislila,da so se zmotili v napisu na vrečkicah user posted image user posted image

Ob prvi priliki  ga kupim in sprovamuser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.10.2010 19:27:34   
Spark
Meni je zakon. Mi bolje uspe kot z navadnim v kocki. Z navadnim jaz ne naredim prav, imam vedno občutek, kot da ni kvas dobro vzhajal, in meni nikoli ne zraste lepo. S kvasom v vrečkici, pa je vedno ok.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.10.2010 19:58:22   
Freya88
Ves cas ga uporabljam... in to samo tega:)
Ce ne drugega ze zaradi tega ker ce ga ne porabim takoj, dlje zdrzi:)

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.10.2010 20:00:40   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Freya88

Tudi jaz.

Drugače je pa za moje pojme najboljši Digo, kruh najlepše vzhaja. Mercatorjev je zanič, Dr. Oetker pa za silo.

(odgovor članu Freya88)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.10.2010 18:32:51   
Freya88
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Freya88

Tudi jaz.

Drugače je pa za moje pojme najboljši Digo, kruh najlepše vzhaja. Mercatorjev je zanič, Dr. Oetker pa za silo.

Moj bog... nimam pojma kaj imam jaz za eno firmo...:S hehe, spomin:)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?