Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kuhinja mina in reklamacija 23.1.2009 11:10:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Zmeni se, da ti obstoječa vratca pustijo in plačaš za njih npr. 50% vrednosti, nova bela ti pripeljejo in jih lahko potem zamenjaš in tako osvežiš kuhinjo.
|
|
|
|
RE: Kuhinja mina in reklamacija 23.1.2009 12:41:19
|
|
|
|
hubi
|
Jaz imam predale v beli, ampak sčasoma sploh ne opaziš več razlike (le ko čistiš). Pa daj kakšne svetle dekorativne dodatke, da razbiješ monotonost.
|
|
|
|
RE: Kuhinja mina in reklamacija 23.1.2009 14:35:41
|
|
|
|
abi
|
Jaz imam kombinacijo češnja - vanilija in bela super popestri zadevo. Če se odličiš da ostane samo bukev ti tudi jaz svetujem kakšne dodatke ki popestrijo barvitost kuhinje. Reklamacijo pa pomoje že lahko sturnirajo, zakaj ne- saj je njim v prid.
|
|
RE: Kuhinja mina in reklamacija 26.1.2009 11:17:47
|
|
|
|
Sulfinija
|
Midva imava Mino kupljeno lani oktobra na Lesnini v barvi vanili češnja,nobene reklamacje,vse super urejeno,popestri ful lepo zadevico,če sta dve barvi. LP Mojca
|
| Stran: [1] |
Spolni odnosibinyyKoliko časa traja vaš spolni odnos s partnerjem?od 30 do 60 min (
93%)
od 60 do 90 min (
4%)
od 90 do 120 min (
2%)
več kot 120 min (
1%)
Število vseh glasov: 295Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!