Kuhinja mina in reklamacija (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

vesoljcek -> Kuhinja mina in reklamacija (23.1.2009 10:03:47)

Pozdravljene !

Že pred časom, ste mi vse tiste, ki imate doma kuhinjo Mina podale nasvete o funkcionalnosti omenjenega pohištva.Sedaj imam kuhinjo tudi sama, vendar se tu pojavlja določen problem.
Naročilo kuhinje je bilo izvedeno v barvi bukve s kombinacijo dveh vratc v beli barvi.
Kuhinja je bila dostavljena komplet v barvi bukve, kar sem tudi takoj reklamirala. Vendar sedaj, ko je bila izvedena montaža kompletno v barvi  bukve mi je kuhinja še bolj všeč in poraja se mi dvom, ali ne bi tista belina vse skupaj vizuelno pokvarila. Tako mi je ta trenutek sploh žal, da sem zadevo reklamirala.
Sedaj pa vprašanje za tiste, ki omenjeno kuhinjo uporabljate:
- ali imate kompletno v eni barvi oz. v dveh barvnih kombinacijah in kako ste glede izgleda zadovoljne
- ali ima katera izkušnje z reklamacijami in če jih je možno sploh preklicati.

Hvala za vaše nasvete in mnenja.

Lp.

Anonimen -> RE: Kuhinja mina in reklamacija (23.1.2009 11:10:04)

Zmeni se, da ti obstoječa vratca pustijo in plačaš za njih npr. 50% vrednosti, nova bela ti pripeljejo in jih lahko potem zamenjaš in tako osvežiš kuhinjo.

hubi -> RE: Kuhinja mina in reklamacija (23.1.2009 12:41:19)

Jaz imam predale v beli, ampak sčasoma sploh ne opaziš več razlike (le ko čistiš). Pa daj kakšne svetle dekorativne dodatke, da razbiješ monotonost.

abi -> RE: Kuhinja mina in reklamacija (23.1.2009 14:35:41)

Jaz imam kombinacijo češnja - vanilija in bela super popestri zadevo.
Če se odličiš da ostane samo bukev ti tudi jaz svetujem kakšne dodatke ki popestrijo barvitost kuhinje.
Reklamacijo pa pomoje že lahko sturnirajo, zakaj ne- saj je njim v prid. 

Sulfinija -> RE: Kuhinja mina in reklamacija (26.1.2009 11:17:47)

Midva imava Mino kupljeno lani oktobra na Lesnini v barvi vanili češnja,nobene reklamacje,vse super urejeno,popestri ful lepo zadevico,če sta dve barvi.

LP Mojca[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

k1 -> RE: Kuhinja mina in reklamacija (26.1.2009 13:38:42)

tudi mi imamo v dveh barvah, pa mi ful paše.

Stran: [1]