|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kuhanje z AM
23.3.2010 15:14:56   
janja.k
Zanima me, če lahko npr. gres al pa polento skuhaš z AM (adap.mlekom). Ali se to mleko ne kuha?
Hvala in lep dan!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kuhanje z AM
23.3.2010 15:44:03   
Splišni
Zakaj pa ne bi z navadnim mlekom? Jza tega sploh ne razumem, zakaj je treba z AM kuhat. Saj je isto kravje.

(odgovor članu janja.k)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.3.2010 15:45:50   
sonček33
AM se ne kuha.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu janja.k)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.3.2010 17:56:52   
Katy78

IZVIRNO SPOROČILO: janja.k

Zanima me, če lahko npr. gres al pa polento skuhaš z AM (adap.mlekom). Ali se to mleko ne kuha?
Hvala in lep dan!

Če je otrok še majhen, skuhaj na vodi in potem primešaj AM, saj se AM ne kuha. Če pa je otrok že večji, pa lahko gres, polento ipd. kuhaš že na navadnem mleku. Meni je P rekla, da tam okoli 9. meseca lahko komot za kuhanje uporabjaš navadno mleko, za pitje pa še AM.

(odgovor članu janja.k)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.3.2010 9:57:16   
kristinaj
jaz sem našima pri 7,5-8 m take stvari delala na alpskem, ker mi nikakor ne gre to kuhanje z AM, nikoli z AM, drugače pa sta na flašo dobila AM, za kuhanje pa vedno alpsko 3,5

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu janja.k)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.3.2010 11:11:13   
tinkara 2
Jaz našemu skuham z vodo in malo posolim, mleka ne dodajam, ker se še dojiva. Na tvojem mestu bi skuhala gosto polento z vodo in potem dodala malo AM. Alpsko mleko se odsvetuje vsem, za dojenčke pa sploh ni primerno. Pediatrinja mi je rekla, če pri 9 mesecih ni težav in alergij na mlečne izdelke, lahko počasi začnem dajati navadno polnomastno mleko. Dobro jejta. user posted image

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.3.2010 21:43:41   
frutolina

IZVIRNO SPOROČILO: janja.k

Hvala in lep dan!

ne, na AM ne.Lahko skuhaš na vodi in kasneje ko se ohladi na primerno temperaturo dodaš AM.
Al pa zakuhaš na kakem riževem mleku.

(odgovor članu janja.k)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?