Kuhanje z AM (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

janja.k -> Kuhanje z AM (23.3.2010 15:14:56)

Zanima me, če lahko npr. gres al pa polento skuhaš z AM (adap.mlekom). Ali se to mleko ne kuha?
Hvala in lep dan!

Splišni -> RE: Kuhanje z AM (23.3.2010 15:44:03)

Zakaj pa ne bi z navadnim mlekom? Jza tega sploh ne razumem, zakaj je treba z AM kuhat. Saj je isto kravje.

sonček33 -> RE: Kuhanje z AM (23.3.2010 15:45:50)

AM se ne kuha.

Katy78 -> RE: Kuhanje z AM (23.3.2010 17:56:52)

IZVIRNO SPOROČILO: janja.k

Zanima me, če lahko npr. gres al pa polento skuhaš z AM (adap.mlekom). Ali se to mleko ne kuha?
Hvala in lep dan!

Če je otrok še majhen, skuhaj na vodi in potem primešaj AM, saj se AM ne kuha. Če pa je otrok že večji, pa lahko gres, polento ipd. kuhaš že na navadnem mleku. Meni je P rekla, da tam okoli 9. meseca lahko komot za kuhanje uporabjaš navadno mleko, za pitje pa še AM.

kristinaj -> RE: Kuhanje z AM (24.3.2010 9:57:16)

jaz sem našima pri 7,5-8 m take stvari delala na alpskem, ker mi nikakor ne gre to kuhanje z AM, nikoli z AM, drugače pa sta na flašo dobila AM, za kuhanje pa vedno alpsko 3,5

tinkara 2 -> RE: Kuhanje z AM (24.3.2010 11:11:13)

Jaz našemu skuham z vodo in malo posolim, mleka ne dodajam, ker se še dojiva. Na tvojem mestu bi skuhala gosto polento z vodo in potem dodala malo AM. Alpsko mleko se odsvetuje vsem, za dojenčke pa sploh ni primerno. Pediatrinja mi je rekla, če pri 9 mesecih ni težav in alergij na mlečne izdelke, lahko počasi začnem dajati navadno polnomastno mleko. Dobro jejta. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

frutolina -> RE: Kuhanje z AM (24.3.2010 21:43:41)

IZVIRNO SPOROČILO: janja.k

Hvala in lep dan!

ne, na AM ne.Lahko skuhaš na vodi in kasneje ko se ohladi na primerno temperaturo dodaš AM.
Al pa zakuhaš na kakem riževem mleku.

Stran: [1]