|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kuhan krompir - kako ga naj shranim?
17.3.2008 18:38:56   
Paštetka
Sem skuhala krompir (celega, neolupljenega), ker sem mislila delat praženega in je pač nekaj prišlo vmes in nismo imeli doma kosila. zdaj pa ne vem kako ga naj shranim do jutri. A ga dam lahko kar neolupljenega v hladilnik in bo dober potem jutri za praženega ali ga naj raje takoj narežem in bo pač jutri v solati?user posted image

ŠE nikoli nisem shranjevala krompirja in nimam pojma, če je sploh na drugi dan dober????

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kuhan krompir - kako ga naj shranim?
17.3.2008 18:41:19   
Muca Copatarica
Načeloma se ga ne shranjuje. Na tvojem mestu bi ga vseeno olupila in dala v hladilnik.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.3.2008 18:46:50   
Anonimen
Po moje ga lahko z lahkoto neolupljenega shraniš za jutri. Eni trdijo, da je malo "uležan" še boljši. Kao reki naših starih mam in to.

Če ga boš pa lupila, pa ga definitivno naoljaj potem, drugače se ti bo izsušil.

(odgovor članu Muca Copatarica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.3.2008 19:20:31   
žigolino
Olupi,pokrij z folijo in jutri ga nastrgaj na ribežn kot kumare in naredi praženega,ful dobro pride tak delamo v gostinstvu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.3.2008 20:15:41   
Markova
Olupi in zapri v kakšno tupperwarko ali kaj podobnega. Za pražit je ulažan še boljši.
 To, da se krompirja ne pogreva je pa never ending story brez osnove. Ker je stara mama tako rekla.

(odgovor članu žigolino)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.3.2008 23:03:49   
Naja30
Ma jaz bi ga kar neolupljenega dala v hladilnik. Jutri se pa lahko še odločiš, ali bo pražen ali v solati.

(odgovor članu Markova)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.3.2008 3:58:51   
snorlax
Jaz bi ga vrgla stran. Se pač držim nasvetov stare mame. user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.3.2008 8:38:51   
Čupka
Jaz bi ga neoplupljenega shranila do jutri. Lahko pa narediš francosko solato in naj počaka do jutriuser posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.3.2008 9:00:05   
urskas
Pri nas krompirja ne pogrevamo!
Včasih nam "ostane" le krompirjeva solata.

(odgovor članu Čupka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.3.2008 12:26:58   
Sandra*
Za pražen krompir je men najbol če ga en dan prej skuhaš. Js ga skuham pa kr neoluplenga dam na krožnik v hladilnik, pa je drug dan ful dobr.

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?