|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krvomočnica? Pravi mesec za zanositev?
2.1.2008 20:02:06   
Matej@
Oj, punce!

Na ringaraji sem bila pred prvo user posted image , pa pred prvim porodom in potem, ko smo že dobili punčko, kar naprej. Potem pa ob službi, gradnji hiše vse manj user posted image . Ker sem danes zjutraj, 2 dni po zamudi user posted image , končno ugledala user posted image (user posted image ?!?), moram vsem, ki še čakate nanje, napisati kaj spodbudnih besed (da ne bom vedno le tista, ki si pomaga z nasveti drugih user posted image ).

Ko je bila naša punca stara leto in pol, sva se odločila naročiti še eno štručko. Prvič je trajalo kar 9 mesecev "naročevanja" user posted image , zato sva upala, da bo tokrat kaj hitreje... Prvi mesec ne, potem je prišel drugi, tretji... zazdelo se mi je, da se utegne "postopek" spet zavleči user posted image .

Na rednem pregledu v avgust 07 je G. ugotovila, da imam pregrado, tako sem bila napotena na UZ v LJ pred posegom. V tem času sem se na spletu "poglobila" v vse, kar se je nanašalo na odstranitev pregrade user posted image . Tam pa so mi povedali, da je pregrada premajhna in da ni potrebe po operaciji...Mimogrede - razen same zanositve je bila prva nosečnost, donositev popolnoma brez težav, punčka pa popolnoma zdrava - pregrada ni z ničemer vplivala na user posted image (če pa je na zanositev, pa ne bom nikoli vedela user posted image ).
Po 8ih mesecih user posted image user posted image  sem se poskusila sprijazniti, da "enkrat bo že ratalo", čeprav je reees težko pozabiti. No, zdaj pa vam ne znam zatrdno povedati - je bilo krivo to, da sem poskusila "potlačiti" željo, ali to, da sem 1 mesec pila čaj krvomočnice, ali pa to, da je december pač očitno "moj" mesec zanositve user posted image ?
Pred prvo zanositvijo mi je namreč G. omenila, da naj bi imela vsaka ženska nekaj mesecev, ko je bolj plodna... Tudi prvič se je namreč zgodilo v decembru (no, ja, pa ne ravno pod kakšna izdatna količino alkohola user posted image ). Ne vem, sem pa opazila, da so večkrat otroci v družinah rojeni v istem mesecu, pogosto celo na isti dan !

Kakorkoli - vsem, ki vas dan za dnem spremlja želja po črticah, želim čim hitrejšo izpolnitev, pa karkoli od napisanega vam bi utegnilo pomagati user posted image !
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Krvomočnica? Pravi mesec za zanositev?
2.1.2008 20:08:23   
polaris
user posted image user posted image user posted image Matej@, iskrene čestitke, prijazno nosečnost in zdravo user posted image ti želim user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Matej@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.1.2008 20:10:41   
vita80
ČESTITAM!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.1.2008 20:14:23   
meta21
user posted image  in hvala za vzpodbudo. Vsaka izkušnja je zlata vredna!
Kaj je s temi krvomočnicami, al kaj? Nikoli še nisem slišala za to. Lahko kaj več poveš, prosim.

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.1.2008 20:22:32   
Anonimen
Zdravo. Mene pa zanima, ali si čaj pila samo ti ali tudi partner. Pa še nekaj - kje si kupila čaj; menda se ga ne da dobit povsod.

(odgovor članu Matej@)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
2.1.2008 21:09:47   
lex
čestitamuser posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.1.2008 22:20:46   
Matej@
Hvala za čestitke user posted image  user posted image !
Mina, čaj sem pila samo jaz, kupila sem ga v City parku v LJ v eni zeliščni trgovini. 2 žlički čaja sem prelila z 2 dcl vrele vode in po 5ih minutah precedila ter pila po požirkih, no, vsaj taka so bila navodila user posted image . Kot pravim, ne vem, kaj je krivo, na čaj tudi nisem polagala ne vem kakšne "vere" user posted image , pač v stilu "probat ni greh"... Po moje je bila kombinacija vsega ravno prava user posted image . Aja, za tale čaj pa pravijo, naj bi ugodno vplival na prekrvavitev maternice, menda tudi pomaga pri urejanju nerednih menstruacij...

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.1.2008 22:50:29   
Colicka
Moj mož pije pa macino travo ...

(odgovor članu Matej@)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.1.2008 7:50:20   
Tiki55
Matej@ čestitkeuser posted image user posted image user posted image
Jaz tudi ta mesec prvič pijem čaj krvomočnice in upam na najboljšeuser posted image ! Že nekaj dni imam občutek, da mi bo prsa razneslo, test pa delam že čez nekaj dni, 7.1.

Mina jaz sem čaj dobila v Sanolaborju, krvomočnica pa naj bi pomagala pri odebelitvi maternice, ki nato lažje sprejme oplojeno jajčece.

(odgovor članu Colicka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.1.2008 8:40:49   
pf
Tudi jaz sem pila čaj krvomočnice in sem nosečka. Baje, da pomaga. Samo med menstrualnim ciklusom se ne sme piti. Imajo ga v Sanolabor trgovinah.

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.1.2008 9:00:39   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
3.1.2008 10:29:54   
Rubin.
Čestitke vsem user posted image .

Se strinjam s tem:

Po moje je bila kombinacija vsega ravno prava

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.1.2008 11:33:14   
snežinka7
Matej@ čestitam lepo in zdravo nosečnost, seveda pa tudi zdravega otroka.
Jaz tudi pijem sedaj drugi mesec krvomočnico in upam, da bo kaj pomagalo.

(odgovor članu Matej@)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.1.2008 16:59:14   
Raguel
ČESTITAM,PA JE ČAKANJE POPLAČANO !!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.1.2008 17:03:48   
trinity22
čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in lepo user posted image  ter zdravega user posted image

pa hvala, da si delila izkušnje z namiuser posted image

(odgovor članu Raguel)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.1.2008 12:47:42   
Andrejaaaaaaa
js sm si pa kupila krvomočnico in jo sploh še nisem začela piti in sem zanosila user posted image  verjetno je vse na psihi

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.1.2008 15:27:12   
vita80
Kje v MB je Sanolaborjeva trgovina?
Hvala!

(odgovor članu Andrejaaaaaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
8.1.2008 16:17:28   
Kate26
V Citiy - ju.

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 18
8.1.2008 16:22:45   
Colicka
Andrejaaaaaaaaaa ČESTITKE in leop nosečnost!!!!

(odgovor članu Kate26)
Neposredna povezava do sporočila: 19
8.1.2008 17:27:12   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Colicka)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
8.1.2008 18:29:47   
murkica
Mateja čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
8.1.2008 18:31:31   
METULJ1
Mateja@ - čestitke še z moje strani. Želim ti lepo in mirno nosečnost.

Pozdravčki

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 22
8.1.2008 22:23:47   
Matej@
Punce,

hvala vsem za čestitke, z moje strani pa še tebi, Andrejaaaaa, da dobro, zdravo in s čim manj tegob(ic)ami preživimo teh nekaj "kritičnih" 12 tednov. Se spomnim še iz prve nosečnosti, kako sem ves čas kukala na hlačke (nekje v 6em tednu je namreč prišla manjša krvavitev, bolj rjavkasta, kar je nakazovala na zastarano krvavitev, najbrž povezano z ugnezditvijo user posted image ). Skratka, takrat si nisem upala tudi dobro "pritisniti" na veliki potrebi, da ja ne bi prišla zraven še kakšna rdeča kapljica user posted image . No, ni smešno, ker je zdaj podobno. Se me je prijel fajn nahod, od kašljanja in non-stop smrkanja - vsaj tako domnevam - so bile med belim tokom nitke krvi. Evo, pa si spet ne upam "pritisniti" user posted image user posted image .

Na koncu pa... vem še iz drugih življenjskih "kategorij", pa zanositev ni nobena izjema (ampak res je treba izvzeti vse z zdravstvenimi težavami!) - da psiha dela čudeže, ali pa jih podi stran...popolnoma res!!! Tako da najboljše misli, dejavnosti, ki odpeljejo glavo kam stran...vsem, ki še user posted image  in čakate na user posted image ! Pa še kratka zgodba na to vižo: od prijateljice znanka in znanec sta se pet let trudila za user posted image , pa brez uspeha. Enkrat, na zabavi, sta ga imela oba precej pod kapo in sta kasneje fino user posted image user posted image user posted image . Na tisto sproščeno noč ju sedaj spominja user posted image ! user posted image  Tako je to.

Drž'te se!

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 23
8.1.2008 22:47:53   
Colicka
Mateja ČESTITKE, sem ful vesela, da bo tvoj otroček dobil bratca ali sestrico!

(odgovor članu Matej@)
Neposredna povezava do sporočila: 24
9.1.2008 22:17:27   
Anonimen
Čestitam za user posted image ali user posted image user posted image   in zdravo user posted image user posted image Jaz bom tudi začela uporabljati ta čaj, pa sem hotela vprašat, če se ga lahko kej sladka ali morm grenko pit? user posted image

Hvala za odgovor

(odgovor članu Matej@)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?