Matej@
|
Oj, punce! Na ringaraji sem bila pred prvo , pa pred prvim porodom in potem, ko smo že dobili punčko, kar naprej. Potem pa ob službi, gradnji hiše vse manj . Ker sem danes zjutraj, 2 dni po zamudi , končno ugledala ( ?!?), moram vsem, ki še čakate nanje, napisati kaj spodbudnih besed (da ne bom vedno le tista, ki si pomaga z nasveti drugih ). Ko je bila naša punca stara leto in pol, sva se odločila naročiti še eno štručko. Prvič je trajalo kar 9 mesecev "naročevanja" , zato sva upala, da bo tokrat kaj hitreje... Prvi mesec ne, potem je prišel drugi, tretji... zazdelo se mi je, da se utegne "postopek" spet zavleči . Na rednem pregledu v avgust 07 je G. ugotovila, da imam pregrado, tako sem bila napotena na UZ v LJ pred posegom. V tem času sem se na spletu "poglobila" v vse, kar se je nanašalo na odstranitev pregrade . Tam pa so mi povedali, da je pregrada premajhna in da ni potrebe po operaciji...Mimogrede - razen same zanositve je bila prva nosečnost, donositev popolnoma brez težav, punčka pa popolnoma zdrava - pregrada ni z ničemer vplivala na (če pa je na zanositev, pa ne bom nikoli vedela ). Po 8ih mesecih sem se poskusila sprijazniti, da "enkrat bo že ratalo", čeprav je reees težko pozabiti. No, zdaj pa vam ne znam zatrdno povedati - je bilo krivo to, da sem poskusila "potlačiti" željo, ali to, da sem 1 mesec pila čaj krvomočnice, ali pa to, da je december pač očitno "moj" mesec zanositve ? Pred prvo zanositvijo mi je namreč G. omenila, da naj bi imela vsaka ženska nekaj mesecev, ko je bolj plodna... Tudi prvič se je namreč zgodilo v decembru (no, ja, pa ne ravno pod kakšna izdatna količino alkohola ). Ne vem, sem pa opazila, da so večkrat otroci v družinah rojeni v istem mesecu, pogosto celo na isti dan ! Kakorkoli - vsem, ki vas dan za dnem spremlja želja po črticah, želim čim hitrejšo izpolnitev, pa karkoli od napisanega vam bi utegnilo pomagati !
|