Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Krvomočnica? Pravi mesec za zanositev? 9.1.2008 22:23:27
|
|
|
|
RENY19
|
zivjo punce mene zanima ali je ta caj isti kot zenski caj ki se da kupit v sanolaborju. jaz sem kupila zenski caj ( plahtica). prejsni mesec sem pila ta caj in sem ta mesec imela boleco tako kot da bom prvic v zivljenju dobila, ponavadi ni bolecin in tudi kmalu se je znebim :).
|
|
|
|
RE: Krvomočnica? Pravi mesec za zanositev? 10.1.2008 22:46:44
|
|
|
|
Matej@
|
Ne, Reny19, to ni isti čaj. Seveda pa lahko ima prav tako ugodne učinke na "tam spodaj" . Anonimen, po moje to, ali si sladkaš ali ne, ne bi smelo imeti vpliva na učinkovitost. Je pa kar res, kar so zapisale že nekatere prej o krvomočnici, da je okusen za pit, po moje se ti niti ne bo zdelo potrebno, da ga sladkaš.
|
|
|
|
RE: Krvomočnica? Pravi mesec za zanositev? 11.1.2008 12:15:21
|
|
|
|
Lea2007
|
Bom še jaz pristavila piskerček, tudi jaz sem pila tale čaj in tudi takoj zanisila. Če je res to rpipisati temu čaju ne vem, sem si pa mislila probat ni greh. Kupila sem ga v sanolaborju na Viču v Interšparu, gor so navodila. Meni je bil čaj sicer nagravžno zanič, samo se navadiš, pila sem ga pa samo jaz.
|
|
|
|
RE: Krvomočnica? Pravi mesec za zanositev? 11.1.2008 15:30:44
|
|
|
|
Colicka
|
lea kolk časa si ga pila?
|
|
|
|
RE: Krvomočnica? Pravi mesec za zanositev? 11.1.2008 15:36:42
|
|
|
|
Lea2007
|
En mesec, začela sem po koncu menstruacije in ga pila še en teden po ovulaciji. Približno od 1.12.-20.12..
|
|
|
|
RE: Krvomočnica? Pravi mesec za zanositev? 11.1.2008 15:39:38
|
|
|
|
Colicka
|
Aha, no pol si bom pa še jaz kupila tole krvomočnico in jo bom pila, pa da vidimo :) hehe Thanks!:) Colicka
|
|
RE: Krvomočnica? Pravi mesec za zanositev? 29.3.2008 21:54:19
|
|
|
|
lunica 85
|
tudi jaz ti čestitam ,no obema na tej temi za nosečnost.tudi jaz pijem ta mesec prvi mesec čaj krvomočnica in naj povem da mi je okius kar prijeten.pijeva ga oba s partnerjem,upam kmalu na črtico in da sem srečka .več o tej krvomiočnici si pa lahko preberete na temi čak krvomočnica(zanositev,upajmo skupaj) in tam lahko več preberete.no pa čim več uspeha pri delanju in seveda ljubezni.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?