|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krvavitev
15.10.2006 19:56:54   
Anonimen
Danes doživljam pravo kalvarijo. Včeraj sem šla za pet minut na orbitrek. Potem sem se ulegla za približno tri minute, nato so se začele bolečine v trebuhu. Bile so konstantne, ni šlo za krče. Čez približno eno uro so minile. Nato se je pojavila rahlo krvava sluz in zatem še prve pikice krvi. Danes zjutraj sem že konkretno krvavela, zato sem se odpravila v bolnico. Na UZ se ni videlo nič, nosečnost je bila potrjena šele s krvnim testom.

Ginekologinja mi je rekla, da gre najverjetneje za vgnezditveno krvavitev in da četudi bi šlo za splav, ne morejo čisto nič. Poslala me je domov. Popoldne me je v hlačah pričakala cela kepica - in valda sem takoj klicala nazaj v bolnico. Ko pa sem prišla tja, so me po pogovoru spet poslali domov, ker naj bi bil le krvni strdek.  

Zdaj moram čakat na torek, ko bodo ponovno naredili krvni test. Če se bo vrednost nosečniškega hormona podvojila, sem (še) noseča, sicer je šlo za splav.

Res me je strah, kaj se dogaja. Po drugi strani pa se tolažim, da če se to mora zgodit, je bolje, da se to zgodi zdaj, čisto na začetku.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Krvavitev
15.10.2006 20:01:42   
soncece24
user posted image user posted image user posted image Kriza no, res upam, da je šlo samo za neko krvavitev in da je vseeno vse ok. Držim pesti za torek

Do takrat pauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil soncece24 -- 15.10.2006 20:02:42 >

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.10.2006 20:17:24   
lelaval
user posted image  Res grozna situacija. user posted image
Držim pesti, da bo vse vredu. Ti pa se sama ne obremenjuj preveč. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.10.2006 20:21:25   
Maxica
Ojoj, pazi nase. Počivaj, morda je šlo res samo za vgnezditveno krvavitev. Močno držim pesti zate in za tvojo pikico.user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.10.2006 20:21:26   
Erdbeere
joj groza user posted image user posted image user posted image user posted image upam na najboljše

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.10.2006 20:22:11   
dulcinea
Skutka, držim pesti (jaz v bistvu fige, ker bolj pomagajo), da bo vse vredu in da boš ponovno postala mamica.

Lp, D

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.10.2006 21:10:36   
Ro-La
pišukauser posted image , pazi nase, počivaj, držim pesti da bo vse okuser posted image

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.10.2006 21:26:11   
kofetek2010
ojoj, upam, da bo vse OK, držim pesti in ti pošiljam en velik user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.10.2006 21:31:45   
Miss Piggy
Upam, da bo vse O.K., to se je tudi meni zgodilo v prvi nosečnosti. Ko sem likala, se je iz mene ulilo kot iz škafa- čisto na začetku. Potem sem neke tablete jemala prvo trimesečje, mislim da dabroston, in vse se je lepo izteklo.
Saj vem da je težko, sam probi se čim manj sekirat, saj stres pikici najbolj škoduje! Veliko sreče!

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.10.2006 21:42:07   
Jančika_
Ojej, Skutica, kar pri srcu me je stisnilo. Kot veš, so moje izkušnje s krvavitvijo v nosečnosti zelo slabe. Resnično ti želim, je bo vse OK; narediti pa res ni možno nič, samo čakati. Mislim nateuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.10.2006 22:19:42   
StBarbara
ojoj. Tudi jaz sem na začetku nosečnosti krvavela, pa se je vse dobro izteklo. Enako želim tudi tebi.

user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.10.2006 22:23:22   
Pupica
user posted image user posted image user posted image Sem se spet na mojo kavlarijo spomnila.
Ej držim figice da bo vse OK. Jaz sem res konkretno krvavela, kr lilo je. Pa je bilo potem vse Ok. Tko da čist možn, da je bila vgnezditvena. Drži se in čimprej poročaj!

aja pa POČIVAJ!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.10.2006 22:42:34   
Anonimen
Držim pesti da ni kaj hujšega! Drži se! user posted image

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
15.10.2006 23:14:35   
Anonimen
Drži se!In pazi nase...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
15.10.2006 23:16:25   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
16.10.2006 7:16:59   
Tracy
Joj kriza. Upam da bo vse ok!

Če ste sklenili da nekaj zmorete, potem imate zagotovo prav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.10.2006 8:11:24   
janapan
Skutica, v katerem tednu nosečnosti pa si? Glede na to da so ti rekli da je tvoja krvavitev verjetno vgnezditvena si verjetno še fu na začetku. Jaz ti lahko samo svetujem, da si ne delaš skrbi in panike. Karkoli se zgodi ti v prvih tednih tako ali tako ne morejo pomagati. Če boš paničarila je lahko samo še slabše, prepusti se toku, kar bo pa bo......joj sem pametna, v resnici sem bila tudi jaz zaskrbljena ko sem imela v začetku rjavkast izcedek. Sedaj sem v 7 tednu in se počutim super (trkam po lesu da tako tudi ostane)...zate pa držim pesti da bo vse v najlepšem redu

(odgovor članu Tracy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.10.2006 8:12:45   
NinKa
Skutica, tudi od mene en velik user posted image . Pa pazi nase. Naj te možek malo razvaja, sedaj moraš počivat. Drugače pa držim figce za torek.

Pozdravček.

(odgovor članu Tracy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
16.10.2006 8:34:06   
zrak
Skutica, upam , da se bo vse dobro izteklo in  težkopričakuje tvoj torek ko boš na čistem kaj se dogaja..
Kakor koli bodi pripravljena na vseuser posted image , če se bo izteklo negativno.. pomeni, da je nekaj narobe s plodom in saj veš v tem primeru mati narava naredi svojo pot...
če pa bo vse vredu huuraa...

Javi,,
močno močno bom mislila nate..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
16.10.2006 8:41:44   
Anonimen
Hvala vsem za pozitivne misli. Krvavitev se ni ustavila. Želim si le, da bi vedela, pri čem sem. Ker je to čisto na začetku (5 tednov 5/7), mi je zdravnica rekla, da bi sicer mislila, da je šlo za menstruacijo in se ne bi sekirala.

Upam na najboljše. Če pa bo šlo - pa bo pač šlo. Vem, da pomagati res ne morejo. Bo pa drugič, pravi moj. user posted image

Vam jutri sporočim, kaj se je iz vsega izcimilo.

(odgovor članu zrak)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
16.10.2006 8:50:01   
ancka1
Želim ti, da se situacija dobro konča. Držim pesti zate.
user posted image user posted image user posted image

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
16.10.2006 9:39:17   
pikicaa
Držim pesti, da bo vse OKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
16.10.2006 12:09:20   
Pingvinčica
Držimo pesti zate. pa še eno user posted image pošiljamo za srečo.user posted image

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?