Anonimen -> Krvavitev (15.10.2006 19:56:54)
|
Danes doživljam pravo kalvarijo. Včeraj sem šla za pet minut na orbitrek. Potem sem se ulegla za približno tri minute, nato so se začele bolečine v trebuhu. Bile so konstantne, ni šlo za krče. Čez približno eno uro so minile. Nato se je pojavila rahlo krvava sluz in zatem še prve pikice krvi. Danes zjutraj sem že konkretno krvavela, zato sem se odpravila v bolnico. Na UZ se ni videlo nič, nosečnost je bila potrjena šele s krvnim testom. Ginekologinja mi je rekla, da gre najverjetneje za vgnezditveno krvavitev in da četudi bi šlo za splav, ne morejo čisto nič. Poslala me je domov. Popoldne me je v hlačah pričakala cela kepica - in valda sem takoj klicala nazaj v bolnico. Ko pa sem prišla tja, so me po pogovoru spet poslali domov, ker naj bi bil le krvni strdek. Zdaj moram čakat na torek, ko bodo ponovno naredili krvni test. Če se bo vrednost nosečniškega hormona podvojila, sem (še) noseča, sicer je šlo za splav. Res me je strah, kaj se dogaja. Po drugi strani pa se tolažim, da če se to mora zgodit, je bolje, da se to zgodi zdaj, čisto na začetku.
|
|
|
|