|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krvavice?
10.11.2005 13:17:14   
total
Danes sem se spomnila na njih in bi jih ful jedla,pa zraven zelje in matevž,men je to zelo dobrouser posted image ,sam ne vem če so že v trgovinah ali mesnicah?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Krvavice?
10.11.2005 13:21:19   
Anonimen
So, samo za dieto nikakor niso primerne, ker so mešanica škroba in beljakovin.user posted image

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
10.11.2005 13:22:24   
Anonimen
Ravno prejšnji teden sem jih videla v reklami za Tuš  tako, da mislim, da bi jih že morali imeti.

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
10.11.2005 13:22:24   
Anonimen
Jaz ti ne znam povedat, ce je ze sezona za krvavice. Ce jih uspes nabavit, ti ze zdaj zazelim dober tek!!!!

Komaj cakam, da se preselim v Slovenijo, pogresam domace slovenske jedi, njam njam!!!!!

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
10.11.2005 13:24:34   
Anonimen
sej so cel let

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
10.11.2005 13:27:31   
Anonimen
Joj, Lara, pa daj že to grozno sliko zamenjaj!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
10.11.2005 13:29:45   
total
Splišni sem glih prej pisala,kuk ta teden biksam,tako da če bom jih nabavila,mater se bom jih nažrla,dieta en dan gor ali doluser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.11.2005 13:39:33   
Anonimen
zakaj sploišni grozno? men je pa ful dobra..to je s kredo narisana tisa :)

dons sem zvedla od mat da je en tvoj žlahtnik spal v istem košku k js, pa tisa, pa še nasledn bo :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
10.11.2005 17:23:27   
Marogica
Seveda so že, mi smo jih pred ca. 2 tednoma jedli. Res dobra stvar, še naš ta najmanjši se je glede količine pojedenega, s tem strinjal.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.11.2005 18:50:42   
Ines.
Ja, v Mercatorju sem jih ravno včeraj videla. Jest pa čakam na domače, z mamine domačije. Njami, še en mesec, pa se bodo pujski klali. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.11.2005 18:55:30   
baguSka
Krvavice so mnjami. Ampak pujske klali?user posted image Tega pa raj ne slišm. Raj samo pojem.

(odgovor članu Ines.)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?