|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kruh bučkar
29.5.2008 7:43:18   
honey
Ali mogoče katera pozna kruh bučkar? Tako se imenuje v Mercatorju, ne vem, kaj je drugje. Je pa tak kruhek kot oglata štručka, podoben kruhu iz kruhomata, s semeni. Zanimajo pa me ta semena na njem. Vem, da so bučne peške, sončnice, ne vem pa, kaj naj bi bilo tisto majhno, okroglo seme, ki je potreseno po vrhu. Ampak tisto da tako dober okus, da bi ga rada posebej kupila, ker si pečem kruh doma in bi rada s tem potresla. Pa sem včeraj že trgovko spraševala, pa mi ni vedela povedat, kaj je to. Ali se mogoče kateri kaj svita?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kruh bučkar
29.5.2008 8:16:16   
Veseljka
To je proso.
Kupi se kot proseno kašo.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kruh bučkar
29.5.2008 8:57:48   
honey
O madona, a res, al kaj? Pa sej kr ne morm verjet!!! Sem zadnjič bila v eni trgovini in to vidim in preberem - prosena kaša. Jest pa seveda, kot butelj, ne, ne, to ni to user posted image  O.k., super, bom šla takoj danes v nabavo. Hvala user posted image

(odgovor članu Veseljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?