Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Krst - Kaj bi/ste ve oblekle... 6.10.2005 16:23:48
|
|
|
|
Jessy
|
Jaz bi zagotovo izbrala jopico, po možnosti pleteno! Jopica bo uporabna tudi naprej.
|
|
RE: Krst - Kaj bi/ste ve oblekle... 6.10.2005 16:29:17
|
|
|
|
Tricia
|
Pa barva? Saj ne zahtevajo ravno bele a?
|
|
|
|
RE: Krst - Kaj bi/ste ve oblekle... 6.10.2005 16:30:23
|
|
|
|
m@j@
|
Mi smo imeli krst konec avgusta na deževno nedeljo. Z možem sva se odločila, da naša že ne bo v tisti satenasti oblekici, zato sem za pomoč prosila sodelavko. Že ko je prišla na obisk mi je prinesla nakvačkano jopico v belo roza barvi. Tako mi je nakvačkala še oblekico na naramnice, spodaj smo oblekli žabice in bele copatke, aja pa bel kvačkan klobuček je imela. Ful je bila lepa, so vsi hvalili. Namreč zaenkrat imamo vsega dovolj, ampak sem pristaš tega, da se stvar kar najbolje uporabi. in vse od naštetega, smo in bomo lahko še dolgo uporabljali. lp,
|
|
|
|
RE: Krst - Kaj bi/ste ve oblekle... 6.10.2005 16:36:40
|
|
|
|
Tricia
|
Hvala vama, zdej ze vem kaj bom iskala ko bom sla v nabavo....
|
|
|
|
RE: Krst - Kaj bi/ste ve oblekle... 6.10.2005 17:57:52
|
|
|
|
giina
|
Jaz sem naši dojenčiči kupila fule lepo žametno oblekco in lepo pleteno jopico v Zari v Mariboru in še čeveljčke- take luštne balerinke, vse v roza barvi - ni mus da je vse v belem. l.p.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?