Krst - Kaj bi/ste ve oblekle... (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

Tricia -> Krst - Kaj bi/ste ve oblekle... (6.10.2005 16:21:03)

Lep pozdrav!

Nasa Mei bo 16.10. sla h krstu. Sedaj ko se je tako ohladno, ne vem kaj bi jo oblekla. Prosim pomagajte mi z nasveti. Eno sem odlocena - krilca sigurno ne bo imela. Rada bi ji kupila kaj tazga, da bi lahko ponosila tudi kdaj drugic. Do tuki vse ok, le pojma nimam kaj ji dat navrh. [sm=smiley24.gif] Kako jopico, ali naj jo zavijem v dekico, al kaj ???? [sm=smiley5.gif]

Hvala vam za odgovore.

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] 

Jessy -> RE: Krst - Kaj bi/ste ve oblekle... (6.10.2005 16:23:48)

Jaz bi zagotovo izbrala jopico, po možnosti pleteno! Jopica bo uporabna tudi naprej.

Tricia -> RE: Krst - Kaj bi/ste ve oblekle... (6.10.2005 16:29:17)

Pa barva? Saj ne zahtevajo ravno bele a?

m@j@ -> RE: Krst - Kaj bi/ste ve oblekle... (6.10.2005 16:30:23)

Mi smo imeli krst konec avgusta na deževno nedeljo. Z možem sva se odločila, da naša že ne bo v tisti satenasti oblekici, zato sem za pomoč prosila sodelavko.
Že ko je prišla na obisk mi je prinesla nakvačkano jopico v belo roza barvi. Tako mi je nakvačkala še oblekico na naramnice, spodaj smo oblekli žabice in bele copatke, aja pa bel kvačkan klobuček je imela. Ful je bila lepa, so vsi hvalili.
Namreč zaenkrat imamo vsega dovolj, ampak sem pristaš tega, da se stvar kar najbolje uporabi. in vse od naštetega, smo in bomo lahko še dolgo uporabljali.

lp,

Tricia -> RE: Krst - Kaj bi/ste ve oblekle... (6.10.2005 16:36:40)

Hvala vama, zdej ze vem kaj bom iskala ko bom sla v nabavo.... [sm=smiley31.gif]

giina -> RE: Krst - Kaj bi/ste ve oblekle... (6.10.2005 17:57:52)

Jaz sem naši dojenčiči kupila fule lepo žametno oblekco in lepo pleteno jopico v Zari v  Mariboru in še čeveljčke- take luštne balerinke, vse v roza barvi - ni mus da je vse v belem.

l.p.

mišek -> RE: Krst - Kaj bi/ste ve oblekle... (6.10.2005 21:26:16)

Mi imamo krst to nedeljo 9.10., ko ne bo nič toplo. Imam fantka in ne pučko. Moj sonček bo oblečen v svetlo rjave žametne hlače bel pulover, svetlo peščeno-zelo lepo jaknico podloženo z muco in svetlo rjavo kapico, imel bo tudi svetlo rjave čeveljce. Sem tudi oklevala kaj za povrh ali jaknico ali topel sviter in sem se odločila za jaknico, ki jo bo lahko še nosil naprej tudi pozimi. Ko smo imeli priprave za na krst pa sem tudi spoznala, da sem se prav odločila, ker je v cerkvi bilo zelo mrzlo.

Lp in lep krst.

Stran: [1]