Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Krožniki in skodele iz plastike 20.7.2011 20:47:52
|
|
|
|
koruzica
|
Pozdrav vsem skupaj Morda se je že pisalo na kakem forumu, pa vendar me zanima; kje kupujete oz. kje se dobi kvalitetne posode, krožnike in skodele iz plastike, primerne za piknik? Kar se dobi v Merkatorju, ni vredno počenega groša. Lani smo kuhali Bograč golaž, in ko je bla zadeva servirana, sem po nekaj minutah dvignu tisto posodo, in kaj je blo, dno in z njim golaž je ostal na mizi, jest pa v rokah ohišje od tiste plastične posode...Bog se usmili, to je NAJDRAŽJI SOSED... Našel sem en link, mogoče kdo pozna to zadevo, da je vredna nakupa. http://www.laborplast.si/ Pr nas, na vasi, se kaj takega nič ne dobi, morde imate vi kake izkušnje, oz. poznate trgovino, mogoče Leclerc...kaj pa vem... LP D.
< Sporočilo je popravil koruzica -- 20.7.2011 20:50:27 >
|
|
|
|
RE: Krožniki in skodele iz plastike 21.7.2011 8:17:07
|
|
|
|
tosja
|
Se mi zdi, da sem videla v INTERSPARU kar kvalitetno plastiko. Ta s tvojega linka...imam občutek, da je tista mehka verianta.
|
|
RE: Krožniki in skodele iz plastike 21.7.2011 11:09:55
|
|
|
|
Hope2
|
Nam se ni še nikoli kaj takega zgodilo, pa tudi bograč jemo iz plastike na kakem pikniku. Kupimo pa od špara, do tuša, do avstrijskega metroja, tudi v leclercu smo že kupili. Sploh ne gledam kakšno kupim, mogoče sem pa le srečo imela, ali pa ti nesrečo
|
|
|
|
RE: Krožniki in skodele iz plastike 21.7.2011 12:13:24
|
|
|
|
enea
|
IZVIRNO SPOROČILO: koruzica Pozdrav vsem skupaj Morda se je že pisalo na kakem forumu, pa vendar me zanima; kje kupujete oz. kje se dobi kvalitetne posode, krožnike in skodele iz plastike, primerne za piknik? Kar se dobi v Merkatorju, ni vredno počenega groša. Lani smo kuhali Bograč golaž, in ko je bla zadeva servirana, sem po nekaj minutah dvignu tisto posodo, in kaj je blo, dno in z njim golaž je ostal na mizi, jest pa v rokah ohišje od tiste plastične posode...Bog se usmili, to je NAJDRAŽJI SOSED... Našel sem en link, mogoče kdo pozna to zadevo, da je vredna nakupa. http://www.laborplast.si/ Pr nas, na vasi, se kaj takega nič ne dobi, morde imate vi kake izkušnje, oz. poznate trgovino, mogoče Leclerc...kaj pa vem... LP D. Sem iz Gorice, in ti lahko iz druge roke povem, da je njihova plastika super, jaz sem imela na poroki 9 let nazaj njihove izdelke, ker smo imeli piknik varianto, in ja tudi bograč smo imeli, in je plastika zdržala. Imajo pa sedaj tudi bolj "močno" plastiko,...
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?