|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kriza-moj trebuh
6.10.2006 20:51:53   
tajtaja
Joooj, čisto sem že obupana.user posted image user posted image
Vedno, ko se hočem obleči skoraj dobesedno znorim pred omaro. Saj ne, da sem drugače debela. Od prenosečniške teže imam samo dve kili več, to je 55 kg. Visoka sicer tudi nisem glih, 160 cm.
Če pogledaš od zadaj, suha. Od spredaj, vse v redu , samo ta trebuh. Še pod rebri sem čisto ozka, boke imam kot prej,  potem pa trebuh, točno kot v četrtem mesecu nosečnosti. Se mi je že zgodilo, da so me kakšni stari znanci, ki niso vedeli, da sem rodila, niti da sem bila noseča, vprašali če pričakujem in v katerem mesecu sem.user posted image Sem pa šest mesecev jpo porodu, carski rez in to vzdolžno vse do popka.
Trebušnjake delam že od tretjega meseca, vsak večer vsaj 50.     Pa nič.            Kaj zdaj???user posted image

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kriza-moj trebuh
6.10.2006 20:58:00   
Dejča
Tajtaja, saj najbrž je veliko, ki razmišljajo podobno kot ti - po porodu se vsaj tu in tam vsaka s čim obremenjuje. Pol leta niti ni tako dolga doba, da bi bila spet čisto takšna kot pred porodom. Zelo pohvalno je, da delaš trebušnjake, vendar je 50/dan user posted image  odločno premalo, če ti je ostalo precej trebuha. Tudi trebušnjakov je več vrst - zelo učinkoviti so takšni, ko ležiš na hrbtu in dviguješ noge - za spodnje mišice - no, to najbrž sploh niso trebušnjaki, a ne vem, kako se jim reče.

Ker vidim, da imaš voljo, sem prepričana, da ti bo uspelo. Zvišaj število vaj in sčasoma bo. Držim ti pesti!!!

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.10.2006 21:49:19   
čaki
jaz sem po obeh porodih na normalno težo-PREDVSEM S TREBUHOM-NO s ŠLAUFI prišla po 2 letih...

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.10.2006 8:43:03   
tajtaja
Nisem napisala, da sem bila noseča z dvojčki, pa se med nosečnostjo nisem zredila skoraj nič, razen kaj sta prispevala dojenčka.

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.10.2006 9:10:38   
POKPOK
Enako. Bomo user posted image user posted image user posted image skupaj? Kaj češ, vsak ima nekaj. 

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.10.2006 10:56:18   
puncica
Tudi jaz mislim da je 50 trebušnih odločno premalo, sama sem jih delala kak mesec vsak dan po 300 pa ni pomagal, potem pa sem začela s pilatesom, pa se mi zdej po treh mescih kr pozna sploh spodnji del trebuha, bomo vidl še čez kak mesec dva, ko začnem še z kakšno dieto. Tako da po moje ne bo druga pomagal kot telovadba.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?