|
RE: Kritika, kritika...... 2.8.2008 9:25:35
|
|
|
|
klarisima
|
Zahtevala bi njeno ime in priimek, v pričo nje bi zahtevala njenega nadrejenega, naslovila pritožbo na ustrezen naslov, vložila tožbo na razžalitev (itak se meni ne bi ljubilo do konca pravdo izpeljat, ampak iz principa bi pa plačala za tisto tožbo in sodno takso, majke mi da bi! Da bi si meni drznila kaj takega rečt!) Tolk me je raz**** tole...mater Kaj si drzne?!!! Ojej...še dobr, da nisem bila jz na tvojem mestu, ne vem če ji ne bi klofute prisolila...sori, sam dvomim, da ji ne bi... IZVIRNO SPOROČILO: caffee Točno takšna sem jaz. Za nekatere konfliktna, zase pa pravim , da zakaj bi mogla bit tiho in pustit folku, ki se mu ne ljubi delat, da se izživlja nad teboj. Niti pod razno! Bi jaz njej naredila bolečine krasti rukjeni IZVIRNO SPOROČILO: anajmad In veste kaj mi odgovori?!?! Ja ,kaj si pa greste otroka umišljevati,pol pa jokate,kok vas boli. Zahtevala bi njeno ime in priimek, v pričo nje bi zahtevala njenega nadrejenega, naslovila pritožbo na ustrezen naslov, vložila tožbo na razžalitev (itak se meni ne bi ljubilo do konca pravdo izpeljat, ampak iz principa bi pa plačala za tisto tožbo in sodno takso, majke mi da bi! Da bi si meni drznila kaj takega rečt!) Tolk me je raz**** tole...mater Kaj si drzne?!!! Ojej...še dobr, da nisem bila jz na tvojem mestu, ne vem če ji ne bi klofute prisolila...sori, sam dvomim, da ji ne bi...
|